ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
Το δρόμο των κινητοποιήσεων αποφάσισαν να ακολουθήσουν για ακόμη μία φορά οι Έλληνες κτηνοτρόφοι.Παράλληλα,ξεκινούν άμεσα και τις διαδικασίες για την οργανωτική τους συγκρότηση σε τοπικές ομοσπονδίες, αλλά και Πανελλήνια Ομοσπονδία με καταστατική και θεσμική μορφή, τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συντονιστικού τους Οργάνου, Δημήτρης Καμπούρης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης που είχε στη Θεσσαλονίκη η ολομέλεια των προέδρων των κτηνοτροφικών συλλόγων της χώρας.
ktinotrofoi2Το δρόμο των κινητοποιήσεων αποφάσισαν να ακολουθήσουν για ακόμη μία φορά οι Έλληνες κτηνοτρόφοι.Παράλληλα, ξεκινούν άμεσα και τις διαδικασίες για την οργανωτική τους συγκρότηση σε τοπικές ομοσπονδίες, αλλά και Πανελλήνια Ομοσπονδία με καταστατική και θεσμική μορφή, τόνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συντονιστικού τους Οργάνου, Δημήτρης Καμπούρης, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης που είχε στη Θεσσαλονίκη η ολομέλεια των προέδρων των κτηνοτροφικών συλλόγων της χώρας.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, στο πλαίσιο της 73ης ΔΕΘ, οι Έλληνες κτηνοτρόφοι πρόκειται να προχωρήσουν σε «ήπια» κινητοποίηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η μορφή της οποίας, όπως και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της, δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Εν τω μεταξύ, εντός του ερχόμενου διμήνου ο κλάδος αποφάσισε να προχωρήσει στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στην Αθήνα. Η ακριβής ημερομηνία πραγματοποίησής του θα αποφασιστεί εντός του Οκτωβρίου.

Επίσης, οι κτηνοτρόφοι της χώρας προτίθενται να ζητήσουν εντός του τρέχοντος μήνα να έχουν συνάντηση με τις γαλακτοβιομηχανίες και με διαμεσολαβητή τον ΕΛΟΓ να συζητήσουν το θέμα της τιμής του γάλακτος.Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε παράσταση διαμαρτυρίας, είτε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είτε σε αυτό της Αθήνας.

(Πηγή:AΠΕ ΜΠΕ)

e horos logo