ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

apei rotan

Τον τίτλο ενός τραγουδιού από το συγκρότημα "Διάφανα Κρίνα" διάλεξε ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα, "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ", για να εκφράσει στην ανακοίνωσή του την άποψη του για την χαμένη αδειοδότηση του ΠΑΣ

 

για τρίτη συνεχή χρονιά. Παράλληλα καλούν τον ιδιοκτήτη της γιαννιώτικης ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη να αναλάβει τις ευθύνες του και να μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο του ΠΑΣ λέγοντας την αλήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ":

"Τα τελευταία έξι και πλέον χρόνια ζωής του συνδέσμου μας, τα μέλη του δεν έλειψαν ποτέ από τις κερκίδες, εντός και εκτός έδρας παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε. Δεν σταματήσαμε και ούτε πρόικειται, να τραγουδάμε και σε λύπες και σε χαρές. Είτε με διαρκείας είτε με εισιτήριο, πληρωμένο πάντα από την τσέπη μας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μένει χωρίς αδειοδότηση. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Στο λαό του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν αξίζει και δεν αρμόζει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Ο κόσμος απαιτεί ειλικρίνεια. Για μια ακόμη φορά ζητάμε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να δείξεις πως σέβεσαι τον κόσμο αυτής της τεράστιας ομάδας, λέγοντας την αλήθεια και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου.

Βλέπεις πως με τον λανθασμένο σχεδιασμό, τις προχειρότητες, την έλειψη επαγγελματισμού και την παντελή απουσία σου από τα διοικητηκά τεκταινόμενα, η ομάδα και η επένδυσή σου έχει μείνει έρμαιο των «υπαλλήλων» σου. Αυτό έχει ως συνέπεια ο κόσμος να απομακρύνεται από την ομάδα. Κύριο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η επιστροφή του λαού του Άγιαξ της Ηπείρου στο γήπεδο και όχι η φυγή του. Πες μας λοιπόν επιτέλους τι συμβαίνει....

 Υ.Γ.1: Οι ανακοινώσεις σας, ανεξαρτήτως συντάκτη, είναι τουλάχιστον αστείες και σίγουρα προσβλητικές για τον κόσμο.

Υ.Γ.2: Θα επανέλθουμε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Sing Loud Stand Proud"
passports.gr

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo