ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την πορεία τους προς τα μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο στην Α1 κατηγορία, συνέχισαν οι γυναίκες του Α.Ο. Ιωαννίνων, οι οποίες έδειξαν να μην επηρεάζονται από τη μεγάλη σε διάρκεια διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας χάντμπολ (3ος Όμιλος).

Οι αθλήτριες του Κώστα Χαρίση, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είχαν να αντιμετωπίσουν, στη Βέροια την ομάδα του Φέρωνα.
Από την αρχή του αγώνα έδειξαν την αποφασιστικότητά τους να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος και να παραμείνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα μπαράζ.
Έτσι και έκαναν. Ξεκίνησαν με δυνατή άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, και μόλις στο 15’ το σκορ ήταν 5-7, ενώ στο 25΄ είχαν ήδη διαφορά 4 τερμάτων (5-9). Το ημίχρονο έληξε με 6-12 και στην επανάληψη οι γυναίκες του ΑΟΙ, μπήκαν το ίδιο δυνατά.
Στο 40’ το σκορ έγινε 9-14 και στο 45’ ήταν στο 12-17, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή Κώστα Χαρίση, να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που ήταν στην αποστολή. Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα του ΑΟΙ να παίρνει εύκολα τους δυο βαθμούς της νίκης με 17-23, και πλέον να χρειάζεται στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια που απομένουν (εντός με Φίλιππο Βέροιας και εκτός με Αρίωνα Πτολεμαϊδας), μόλις έναν βαθμό για να οδηγηθεί και μαθηματικά στα μπαράζ για την Α1.
Επόμενο ματς, λοιπόν για τις γυναίκες του ΑΟΙ, το ερχόμενο Σάββατο 9 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, στο Κλειστό της Λιμνοπούλας, με τον πρωτοπορό Φίλλιπο Βέροιας.
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 5-7, 5-8, 5-9, 6-12 (ημ), 7-14, 9-14, 12-17, 15-18, 15-20, 17-23 (τελ).
ΑΠΣ Φέρωνας: Α. Ζαγκλιβέρη, Αθ. Κατσικαρώνη, Ηλ. Καρανάτσιου (5), Κ. Ανδρονικίδου (8), Χρ. Εμμανουηλίδου, Σ. Γιαννακοβίτου (1), Β. Ματουλοπούλου, Ελ. Κερλίδη, Χρ. Κυρικλίδου, Αλ. Μαλακούση, Β. Λαζάρου (2), Μ. Αμπάρη, Ελ. Δασκαλάκη (1), Γ. Παπουτσή, Ε. Μακρή.
Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Ε. Βλαχοπούλου, Ηλ. Κείσογλου, Ελ. Ιωαννίδου (5), Μ. Δουμπού (1), Αμ. Τζελέπη, Στ. Μπλίζου, Κ. Μητκάνη (2), Μ. Εφαπλωματά, Π. Λιάκου, Σ. Σωτηροπούλου, Κ. Κυριαζή (3), Μ. Viller (5), Μ. Γκόγκου, Σ. Τραγουδαρά, Μ. Ζαμπαλά (1), Τ. Ιωάννου (6).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo