Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 14ο Motor Rally Albania, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και απαιτητικούς αγώνες ανωμάλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων για μηχανές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που φέτος έχει και Γιαννιώτικο ενδιαφέρον!

 

Τη δύσκολη διαδρομή ατέλειωτης πέτρας διανύουν, δίνοντας μάχη με τον εαυτό τους και με τα όριά τους και οι Δημήτρης Χαρίσης και Πάνος Γεωργογιάννης, δύο λάτρεις της μηχανής και της περιπέτειας, για τους οποίους μεγάλο στοίχημα είναι να κόψουν το… νήμα του αγώνα!

 

Χαρίσης και Γεωργογιάννης μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες συμπλήρωσαν 50 ώρες οδήγησης διανύοντας 1.200 χιλιόμετρα διαδρομής στα αφιλόξενα βουνά της Αλβανίας και βλέποντας συναθλητές τους να εγκαταλείπουν τον αγώνα εξαιτίας της κούρασης και των δυσκολιών. Οι ίδιοι ωστόσο συνεχίζουν δυναμικά έχοντας το βλέμμα στραμμένο στον τερματισμό του ερχόμενου Σαββάτου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Motr Rally Albania ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων extreme rally raid, αγώνων ανώμαλου δρόμου μεγάλων αποστάσεων οι οποίοι καλύπτουν τμήματα ή και ολόκληρες χώρες και διαρκούν από 3 έως 15 μέρες. Για τους δύο Γιαννιώτες οδηγούς αποτελεί μόνο την αφετηρία, καθώς φιλοδοξούν να λάβουν μέρος σε μία σειρά παρόμοιων αγώνων σε διάφορα μέρη του κόσμου εκπροσωπώντας την Ελλάδα αλλά κυρίως την ιδιαίτερη πατρίδα τους!

e horos logo