ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου «Μακρυγιάννης» στην Άρτα πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που οργάνωσε η Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας στο πλαίσιο της παρουσίασης των δραστηριοτήτων του προγράμματος  Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον’, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Άρτας «Οι Φίλοι του Βιβλίου». Το Hpeiros.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης
Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου «Μακρυγιάννης» στην Άρτα πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που οργάνωσε η Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας στο πλαίσιο της παρουσίασης των δραστηριοτήτων του προγράμματος  Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον’, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Άρτας «Οι Φίλοι του Βιβλίου».Το Hpeiros.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

Η Συντονίστρια της Πολιτιστικής Αντένας κ. Φωτεινή Παπαχατζή και η Συντονίστρια της δράσης στην Πρέβεζα κ. Ελένη Συνεσίου έκαναν μια συνολική παρουσίαση των εικαστικών εργαστηρίων, των εργαστηρίων χορού , του Φόρουμ Ανοιχτού Διαλόγου και των παράλληλων δράσεων του προγράμματος με προβολή διαφανειών και μεταφορά καλών πρακτικών με στόχο τη διάδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος και την ευαισθητοποίηση και της κοινωνίας των πολιτών της Άρτας. 

Το κοινό παρακολούθησε το πρόγραμμα με έντονο ενδιαφέρον και τόσο από τις υπεύθυνες του συλλόγου όσο και από τις αρχές του τόπου εκφράστηκε η ευχή και η επιθυμία για παρόμοιες δράσεις και στην Άρτα. Παρευρέθησαν, χαιρέτησαν την εκδήλωση και δεσμεύτηκαν ότι μελλοντικά θα στηρίξουν παρόμοιες ενέργειες ο Νομάρχης Άρτας κ. Παπαβασιλείου και ο αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Γιάπρος

Ακολούθησε η παρουσίαση της χορευτικής παράστασης ‘Διανόηση του Σώματος και Περιβάλλον από την ομάδα που συμμετείχε στα εργαστήρια χορού -με την επιμέλεια του χορογράφου και δάσκαλου χορού Θωμά Γκουντή -, που πραγματικά εντυπωσίασε με τη σύλληψη και την εκτέλεσή της με παράλληλη προβολή βίντεο από το φυσικό περιβάλλον της περιοχής ως σκηνικό.

Στο τέλος της εκδήλωσης διανεμήθηκαν αντίτυπα του απολογιστικού έντυπου του προγράμματος  Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον’. Την όλη εκδήλωση κάλυψε και πρόβαλε το Art TV.


Το έργο ‘ Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον’ υλοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ινστιτούτου Νεολαίας, της Νομαρχίας Πρέβεζας και του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Την εκδήλωση υποστήριξαν το Prevere Café, το βιβλιοπωλείο ‘Χάρτινο’, ο Κων/νος Σιόντης, το ξενοδοχείο ‘Πρέβεζα City’ , οι εταιρείες Nestle-νερό Κορπή, Yalko, Κ.Αθανασίου-‘Παραδοσιακό Βαγένι’, Θ.Καραμπίνας Ο.Ε.


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Highlights –Έκδοση για τις Τέχνες και τον Πολιτισμό , Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87,9 fm ,  ‘Το Βήμα της Πρέβεζας’ , ‘Νέος Παρατηρητής’ της Άρτας , ο ιστοχώρος liveguide.gr, ο ιστοχώρος Hpeiros.gr, Epirus Press.

Πληροφορίες

Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας
Συντονίστρια Φωτεινή Παπαχατζή Τηλ. 26820 -54445, 6973447018
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. www.eocf-ai.org 

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


O Νομάρχης Αρτας κος Παπαβασιλείου κατά την ομιλία του στην εκδήλωση


Όμορφο χορευτικό στιγμιότυπο από τη χορευτική παράσταση ‘Διανόηση του Σώματος και Περιβάλλον’


Ένα ακόμα όμορφο χορευτικό στιγμιότυπο από τη χορευτική παράσταση ‘Διανόηση του Σώματος και Περιβάλλον’


Η κα Φωτεινη Παπαχατζή και η κα Ελένη Συνεσίου παρουσιάζουν την δράση ‘ Ανθρωπος Τεχνη Περιβάλλον΄


 
Η πρόεδρος του Σύλλογου Άρτας κα Τζουλιάννα Ευταξία


 
 Στιγμιότυπο από τη χορευτική παράσταση ‘Διανόηση του Σώματος και Περιβάλλον’


 
Ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Γιάπρος

www.ipiros.gr

e horos logo