ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων ανακοινώνεται ότι: "Τη θεότρελη παρωδία του κλασικού έργου «Άμλετ» του William Shakespeare με τον τίτλο «Άμλετ ο Β’» (καλύτερος κι απ' τον αληθινό), του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Sam Bobrick, σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ, θα παρουσιάσει η Ομάδα Τέχνης «βορείως» σε δώδεκα παραστάσεις, στο μικρό θεατράκι του ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ. (Αίθουσα 120).

Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Γιάννη Σεντελέ, τα σκηνικά της Χριστίνας Κωστέα, οι φωτισμοί του Βαγγέλη Νέτη, τον σχεδιασμό της αφίσας και του προγράμματος επιμελήθηκε ο Πάνος Σεντελές, ενώ τα κοστούμια προέρχονται από το βεστιάριο του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Γιάννης Σεντελές (φάντασμα), Χρήστος Πασιάς (Πολώνιος), Δημήτρης Σπύρου (Οράτιος), Σπύρος Βάρφης (Ρόζενγκρατζ), Χαρά Παπαδημητρίου (Γκίλντερνστερν), Γιώργος Ζιώγας (Λαέρτης), Χρήστος Σδράλλης (Κλαύδιος), Βάσω Χρύση (Γερτρούδη), Γεωργία Παπαδημητρίου (Οφηλία) και Πάνος Σεντελές (Άμλετ).

Η πρεμιέρα θα δοθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων (λόγω της μικρής χωρητικότητας) στο τηλέφωνο 6983366246"

 

e horos logo