ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
«Γιάννενα και σύγχρονη δημιουργία» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών, την Τετάρτη στις 7:30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο.
alt«Γιάννενα και σύγχρονη δημιουργία» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών, την Τετάρτη στις 7:30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο.

Στόχος είναι η καταγραφή των καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Αποτέλεσμα θα είναι ένας μοναδικός «κατάλογος» καλλιτεχνών της περιοχής ο οποίος θα περιέχει τα στοιχεία των καλλιτεχνών (Δημογραφικά, Βιογραφικό) και τα ψηφιοποιημένα έργα τους και θα τα παρουσιάζει μέσω του διαδικτύου.

Άμεσα ωφελούμενοι είναι όλοι οι καλλιτέχνες καθώς θα είναι δυνατή η δημοσίευση και προβολή του έργου τους αλλά και οι πολίτες οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να μυηθούν στη σύγχρονη δημιουργία των Ιωαννίνων.

Ομιλητές, η κ. Άννα Ασημακοπούλου, Δημοτική Σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Σμύρης, Επίκουρος Καθηγητής Τμ. Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, «Τόπος» και Πολιτιστική Παράδοση και ο κ. Πέτρος Παργανάς, comitech ΑΕ, παρουσίαση του έργου «Γιάννενα και Σύγχρονη Δημιουργία».

www.ipiros.gr

e horos logo