ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εορταστική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, που έγινε στο κέντρο "Μελωδία" στα Άνω Λιόσια. Το Hpeiros.gr, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε όμορφα στιγμιότυπα. Τόσο Ηπειρώτες από την ευρύτερη περιοχή της Λάκκας Σουλίου, που διαμένουν στην Αττική, όσο και Ηπειρώτες που μένουν μόνιμα στα χωριά της Λάκκας, σε κόντρα των αντιξοοτήτων και των δυσκολιών της εποχής, έσπευσαν στο κέντρο διασκέδασης «ΜΕΛΩΔΙΑ» και τίμησαν την εκδήλωση.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εορταστική εκδήλωση της Ομοσπονδίας Hπειρωτών Λάκκας Σουλίου, που έγινε στο κέντρο "Μελωδία" στα Άνω Λιόσια. Το Hpeiros.gr, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε όμορφα στιγμιότυπα. Τόσο Ηπειρώτες από την ευρύτερη περιοχή της Λάκκας Σουλίου, που διαμένουν στην Αττική, όσο και Ηπειρώτες που μένουν μόνιμα στα χωριά της Λάκκας, σε κόντρα των αντιξοοτήτων και των δυσκολιών της εποχής, έσπευσαν στο κέντρο διασκέδασης «ΜΕΛΩΔΙΑ» και τίμησαν την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκειά της η ομοσπονδία Λάκκας Σουλίου βράβευσε τον Λακκασουλιώτη καλλικέλαδο τραγουδιστή Κώστα Τζίμα, ο οποίος ως γνωστό κατάγεται από τον Ρωμανό Ιωαννίνων, για την προσφορά του στο Ηπειρώτικο τραγούδι αλλά και την παράδοση του τόπου.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο στο αντάμωμα των Λακκασουλιωτών που έγινε στις Πύλες του Άδη στην περιοχή των Σερζιανών, η ομοσπονδία Λάκκας Σουλίου είχε βραβεύσει το μεγάλο Ηπειρώτη τραγουδιστή, Αλέκο Κιτσάκη.

Εκτός του Κώστα Τζίμα και του φερέλπι τραγουδιστή γιου του Γιώργου, στην εκδήλωση τραγούδησε ο Αλέκος Κιτσάκης, αλλά και τραγουδιστές της ορχήστρας του μαγαζιού, ενώ το χορευτικό συγκρότημα της αδελφότητας Ρωμανιωτών χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια. 

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λάκκας Σουλίου Χρήστος Ντακαλέτσης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλάχος, η Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σελλών, Ανθούλα Λαμπίρη, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, Ναπολέων Γκόγκος, ο αντιπρόεδρος του ίδιου συλλόγου, Χρήστος Κόκκας, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Μιχάλης Παντούλας, ο Ηπειρώτης υποστράτηγος της Πυροσβεστικής Σπύρος Ζήκας και αρκετοί ακόμα εκπρόσωποι από συλλόγους Ηπειρωτών της Αθήνας.

Χαιρετισμούς απέστειλαν, ο Νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ιωαννίνων, Αντώνης Φούσας, ο δήμαρχος Λούρου Χρήστος Μπαΐλης και άλλοι.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου, Βαγγέλης Παππάς ο οποίος ήταν και η "ψυχή" της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου απαρτίζεται από τα εξής μέλη: Γιώργος Λαμπίρης (πρόεδρος), Δημήτρης Δελής από το Σενίκο (αντιπρόεδρος), Θανάσης Μυλωνάς από την Κουμαριά (ταμίας), Χριστόφορος Τζατζούλης από το Ρωμανό (γραμματέας), Βαγγέλης Παππάς, από το Αλεποχώρι Μπότσαρη (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Ελένη Τσεκούρα από τη Βρυσούλα (Μέλος).

ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

Εξάλλου το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο πολιτιστικός σύλλογος Αλεποχωρίου Μπότσαρη  «Άγιος Γεώργιος» θα διοργανώσει στο κέντρο διασκέδασης ΜΕΛΩΔΙΑ, τον ετήσιο χορό του.

kitsakis1
Ο Αλέκος Κιτσάκης ενώ τραγουδάει στην εκδήλωση της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου. Δίπλα του ο κλαρινίστας Θανάσης Χαλιλόπουλος, ενώ Λακκασουλιώτισες ετοιμάζονται να μπούνε στο χορό.
tzimasios
Ο Θανάσης Χαλιλόπουλος παίζει Ηπειρώτικους σκοπούς με το κλαρίνο του, ενώ ο Γιώργος Τζίμας (δεξιά) ετοιμάζεται να τον συνοδεύσει με το τραγούδι.

xoreutiko
Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Ρωμανιωτών, έδωσε ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

brabeusi
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου, Γιώργος Λαμπίρης (δεξιά) απονέμει την τιμητική πλακέτα στον Κώστα Τζίμα
doikitikosymboulio
Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου σε πλήρη σύνθεση. Διακρίνονται από αριστερά: ο γραμματέας Χριστόφορος Τζατζούλης, ο πρόεδρος Γιώργος Λαμπίρης, ο υπεύθυνος Τύπου και δημοσίων σχέσεων Βαγγέλης Παππάς, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Δελής, ο ταμίας Θανάσης Μυλωνάς και το μέλος Ελένη Τσεκούρα.
bagelis
Ο υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Παππάς καλοσωρίζει τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση

video video
video video video video
Στην εκδήλωση τραγούδησε ο Αλέκος Κιτσάκης
ξεσηκώνοντας τους πάντες

{youtube}PUHrW79QLzI{/youtube}

Ο Γιώργος Τζίμας και το χορευτικό συγκρότημα
του συλλόγου Ρωμανιωτών εν δράσει

{youtube}MzVY__8Xc6M{/youtube}

Ο Κώστας Τζίμας, το τιμώμενο πρόσωπο της
βραδιάς, σκορπάει το κέφι

{youtube}ptvAZdVjVDo{/youtube}
video video video video video video

www.ipiros.gr

e horos logo