ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένα μοναδικό σόου μαγείας με τον τίτλο «Αριστοκρατεία» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 13 Αυγούστου, στην Κοινότητα Βαρυάδες του Δήμου Δωδώνης, Νομού Ιωαννίνων.

Kristfer__Festival_mageias.jpg

Οικοδεσπότης ο διεθνούς φήμης ταχυδακτυλουργός Kristofer. Η μαγική παράσταση, που είναι στο πλαίσιο του 18ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ταχυδακτυλουργών, θα δοθεί στο καφέ θέατρο «Ο θαυματοποιός» με οργανώτρια την Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών. Το μαγικό σόου θα αρχίσει στις 8 το βράδυ ακριβώς όπως αναφέρει και στην πρόσκληση ο γνωστός μάγος. Μάλιστα για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν και κάποια ‘μαγικά’ δωράκια.

 

Kristofer_1.jpg

Who is who Kristofer

Ο ταχυδακτυλουργός Kristoferκατά κόσμο Χριστόφορος Γούσης, γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1950 στο χωριό Βαρυάδες του Νομού Ιωαννίνων, το οποίο σήμερα αποτελεί δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Δωδώνης.

Τελειώνοντας το Σχολείο σπούδασε Ηλεκτρολόγος – Μηχανολόγος στην Αθήνα, αλλά όπως λέει ο ίδιος γεννήθηκε για να γίνει ταχυδακτυλουργός.

Άρχισε να μαθαίνει την τέχνη παρακολουθώντας άλλους ταχυδακτυλουργούς, ενώ αργότερα όταν του δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψει στο εξωτερικό ήρθε σε επαφή με κορυφαίους ταχυδακτυλουργούς και παρακολούθησε επαγγελματικά μαθήματα. Έκτοτε άνοιξε τα φτερά του και έγινε ένας πολυβραβευμένος επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός διεθνούς φήμης.

Kristofer.jpg

 

Για να πάρετε μία γεύση του προγράμματός του δείτε το παρακάτω βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=q5mNN8AN7Xk

Περισσότερα στα επισυναπτόμενα αρχεία.

 

_ΜΙΚΡΟ_ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ_ΚΑΙ_ΔΡΑΣΕΙΣ.pdf

 

Και λίγα ακόμη...

__ΑΚΟΜΑ_ΛΙΓΑ_-.pdf

 

e horos logo