ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου ο εν Αθήναις σύλλογος αποδήμων Ασσιωτών Πρέβεζας «Ο Μάρκος Μπότσαρης».Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι στην οικογενειακή ταβέρνα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» (Λεωφόρος Λαυρίου 31- 17ο χλμ. Παιανία –στάση Λαγός- από Αττική οδό Έξοδος 17. Τηλ. 210-6646498).
Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου ο εν Αθήναις σύλλογος αποδήμων Ασσιωτών Πρέβεζας «Ο Μάρκος Μπότσαρης». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στη 13:00 το μεσημέρι στην οικογενειακή ταβέρνα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» (Λεωφόρος Λαυρίου 31- 17ο χλμ. Παιανία –στάση Λαγός- από Αττική οδό Έξοδος 17, Τηλ. 210-6646498).

Επίσης την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο σύλλογος Ασσιωτών θα βραβεύσει τους αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου που κατάγονται από τον Άσσο. Θα βραβευτούν όσοι έχουν απολυτήριο ή προαγωγικό βαθμό ίσο ή μεγαλύτερο του 18 την σχολική περίοδο 2007-2008. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ασσιωτών, Κωνσταντίνος Λαμπρούσης και όλα τα μέλη του Δ.Σ. καλούν τους Ασσιώτες, τους συντοπίτες και τους φίλους του συλλόγου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να διασκεδάσουν όλοι μαζί με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα του μαγαζιού.

www.ipiros.gr


e horos logo