ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου το βράδυ η αδελφότητα Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου Ιωαννίνων διοργάνωσε το χορό της στο κέντρο 'Πανόραμα' στην Ελευσίνα.Ο πρόεδρος κ. Χριστόφορος Τζαρτζούλης χαιρέτησε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους δίνοντας τις ευχές για την νέα χρονιά και μιλώντας για τα πεπραγμενα του συλλόγου.
Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου το βράδυ η αδελφότητα Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου Ιωαννίνων διοργάνωσε το χορό της στο κέντρο "Πανόραμα" στην Ελευσίνα.Ο πρόεδρος κ. Χριστόφορος Τζαρτζούλης χαιρέτησε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους δίνοντας τις ευχές για την νέα χρονιά και μιλώντας για τα πεπραγμενα του συλλόγου.

Χορευτικά συγκροτήματα "άνοιξαν" τη βραδιά και στη συνέχεια ο νεαρός Ρωμανιώτης τραγουδιστής Γιώργος Τζίμας έδωσε ηπειρώτικο και δημοτικό τόνο στην εκδήλωση ενώ το λαϊκό πρόγραμμα "κράτησε" ο Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος.

Το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Δήμαρχος Λάκκας Σουλίου, Χρήστος Ντακαλέτσης παρευρέθηκε για άλλη μία φορά σε εκδήλωση συλλόγου Δ.Δ. του Δήμου, στην Αττική και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση των συμπατριωτών του, μαζί με πολλούς επίσημους προσκεκλημένους, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων.

www.ipiros.gr

e horos logo