ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Σε μία λαμπρή και απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση, που έγινε στην αίθουσα 'Μελίνα Μερκούρη' του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πεύκης στο Ηλιακό χωριό, παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από την Πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σε μία λαμπρή και απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στην εκδήλωση, που έγινε στην αίθουσα 'Μελίνα Μερκούρη' του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πεύκης στο Ηλιακό χωριό, παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από την Πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Γιαννιώτης πρώην Υπουργός της Ν.Δ. Αντώνης Φούσας, ο πρώην Υπουργός  του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας, ο Βουλευτής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Παπαχρήστου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πεύκης κ.κ. Μαυρίδης και Βογιατζάκης, Αμαρουσίου κ. Μπρεγιάννης και κα Χανιώτη, πρόεδροι κι εκπρόσωποι ηπειρώτικων συλλόγων και πλήθος Ηπειρωτών που κατέκλυσαν την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

video video video video video video
Koπή πίτας Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής
{youtube}07OM8_4SwuM{/youtube}
video video video video video video

Η πρόεδρος του συλλόγου Γιαννούλα Λαζάνη Γιάννα, για μία ακόμη φορά πήρε άριστα στον ρόλο της οικοδέσποινας, όπως και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Τριάντης, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αφού προηγήθηκε ο χαιρετισμός της προέδρου Γιαννούλας Λαζάνη Γιάννας, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Τριάντης, έκοψε την πίτα, η οποία στη συνέχεια μοιράστηκε δια χειρός της προέδρου, σε όλους τους παρισταμένους μαζί με κομμάτια από ηπειρώτικες πίτες κι άλλα εδέσματα, που προσέφεραν Ηπειρώτισσες, μέλη του συλλόγου. Όλα αυτά συνοδεύονταν από τσίπουρο και κρασί.  

Στο μεταξύ ηπειρώτικη κομπανία άρχισε να παίζει παραδοσιακά τραγούδια τα οποία χόρεψαν οι κυρίες του χορευτικού της Αδελφότητας Αθαμανίου Άρτας.

Της εκδήλωσης κοπής της πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής, προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου έγινε απολογισμός των πεπραγμένων και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η  ψηφοφορία συνεχίστηκε και καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο σύλλογος σε ειδικό φυλλάδιο –προσκλητήριο- που μοίρασε και περιείχε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ευχαριστεί όλες τις Ηπειρώτισσες για τις πίτες που προσέφεραν, τον Δήμο Πεύκης για την παραχώρηση της αίθουσας, το χορευτικό της Αδελφότητας Αθαμανίου Άρτας, καθώς και τις εξής εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες για τις προσφορές τους:
Όμιλος Επιχειρήσεων Μήτση, Αθηναϊκή Καλτσοποιΐα Αφοί Ζκέρη, Supermarket A.B. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Πεύκης, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζίτσα, ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ (ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ – Βεργίνας 14, ΛΩΝΑΣ – Ελ. Βενιζέλου & Σοφούλη, ΣΤΕΡΓΙΟΣ – Αγωνιστών 13, ΜΗΤΣΗ – Κτήμα Βορρέ, ΤΖΑΤΖΟΣ -25ης Μαρτίου 10), ΒESKAS ELECTRONICS –Αργυρούπολη, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ALTA MODA – Mαρούσι, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Giann' oro Πεύκη, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ a buon – Μαρούσι , ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ A FIL Μαρούσι – Γυν. Εσώρουχα, ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΑ – Πεύκη, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ – Βιβλία Εκδόσεις, ΧΑΡΗ ΠΑΤΣΗ Γ. ΛΑΖΑΝΗΣ – Βιβλία, ΔΩΡΑ ΠΑΠΠΑ – ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ – Βιβλία, ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ OSCAR – Πεύκη, ΤΑΒΕΡΝΑ 'ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ' – Μαρούσι, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Μερακλής' – Ν. Ιωνία, Ε. ΓΑΛΑΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΤΣΑΝΟΣ – Πεύκη, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΙΝΑΝΗΣ – Πεύκη, ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΗ –Φωτογραφία – Μαρούσι και Λ. ΤΣΙΠΡΑΣ (Κορνίζες – Εικόνες Ασημένιες)


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

>Στιγμιότυπο από την κατάμεστη από Ηπειρώτες αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πεύκης

Ο διευθυντής του Hpeiros.gr, Γιώργος Καρζής (αριστερά) με το Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, Βαγγέλη Παπαχρήστου και τον πρόεδρο της Αδελφότητας Πλαισσιωτών Ιωαννίνων «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», Κωνσταντίνο Τσελίκη

Άριστη οικοδέσποινα η πρόεδρος Γιαννούλα Λαζάνη Γιάννα, προσφέρει στους παρισταμένους νόστιμα εδέσματα

Όμορφες Ηπειρώτισσες δίνουν το δικό τους χορευτικό τόνο στην εκδήλωση

Παράλληλα με την εκδήλωση συνεχιζόταν και η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο σύλλογο.
.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ενώ συνομιλεί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου και Δημοτικό Σύμβουλο Πεύκης Παναγιώτη Πανταζή (μέσο) και το γενικό γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Τριάντη

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, ενώ αποχωρεί από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

www.ipiros.gr

e horos logo