ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τα τελευταία δύο χρόνια στην ειδυλλιακή  Βασιλική Λευκάδας διοργανώνεται με τεράστια επιτυχία Διεθνές Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων.Οι εκδηλώσεις περιελαμβάνουν free style και slalom windsurfing, ιστιοπλοΐα για όλους τους τύπους σκαφών, επιδείξεις bmx και skateboard,  πολλά beach πάρτυ και μπάρμπεκιου,συναυλίες ροκ συγκροτημάτων από την Βρετανία, παρουσίαση ελληνικών χορών και το φημισμένο διαγωνισμό για την ανάδειξη της miss bikini.
Τα τελευταία δύο χρόνια στην ειδυλλιακή  Βασιλική Λευκάδας διοργανώνεται με τεράστια επιτυχία Διεθνές Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων. Οι εκδηλώσεις περιελαμβάνουν free style και slalom windsurfing, ιστιοπλοΐα για όλους τους τύπους σκαφών, επιδείξεις bmx και skateboard,  πολλά beach party και μπάρμπεκιου, συναυλίες ροκ συγκροτημάτων από την Βρετανία, παρουσίαση ελληνικών χορών και το φημισμένο διαγωνισμό για την ανάδειξη της miss bikini.

Φέτος η διοργάνωση θα γίνει από 19 έως 23 Ιουνίου. Θα περιλαμβάνει χρηματικά βραβεία πάνω από 10.000 ευρώ και αναμένεται να ξεπεράσει σε συμμετοχές κάθε προηγούμενο. Εκτός από την χώρα μας αναμένονται αφίξεις αθλητών από Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Σουηδία, Γερμανία, Αυστρία, Σερβία, Τσεχία και Μεγάλη Βρετανία.

Όλες οι εκδηλώσεις παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε καλοκαίρι  τη Βασιλική και την Λευκάδα γενικότερα. Πληροφορίες για το φεστιβάλ και τους χώρους διαμονής θα αναρτηθούν προσεχώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εκδήλωσης www.vassiliki-watersports-festival.com.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνιζόμενους προτείνεται από την οργανωτική επιτροπή να γίνουν νωρίς, ενώ έντυπα συμμετοχής θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα Ημερησίων Εκδηλώσεων

Από Παρασκευή 19 έως Δευτέρα 23 Ιουνίου

- Ιστιοδρομίες freestyle και slalom windsurfing
- Ιστιοδρομία ταχύτητας με μέτρηση GPS
- Ιστιοδρομία master blaster

Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουνίου
- Ιστιοδρομίες open catamaran, Laser 1, Laser Radial, και μεγάλης απόστασης yacht regatta

Σάββατο 20 Ιουνίου
- Ποδηλατικoί αγώνες (Γύρος Λευκάδας)
- Επίσης beach volley, beach soccer και πολλές άλλες εκπλήξεις

Πρόγραμμα Βραδινών Εκδηλώσεων
Παρασκευή 19 Ιουνίου
- Ελληνική Βραδιά

Σάββατο 20 Ιουνίου
- Καλιστεία Μiss bikini, συναυλία των Wildwind All Stars και απονομή επάθλων ποδηλασίας

Κυριακή 21 Ιουνίου
- Απονομή επάθλων ιστιοπλοΐας και  παρουσίαση ελληνικών χορών

Δευτέρα 22 Ιουνίου
- Απονομές επάθλων windsurfing , ροκ συναυλία και ο DJ Monster Muck.

e horos logo