ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα - Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age

Η συνεργασία του Hpeiros.gr, με το ACTION WEB TV είναι γεγονός, με σκοπό την προσφορά στο κοινό πολιτιστικών, κοινωνικών και ενημερωτικών θεμάτων για τους επόμενους 12 μήνες. 
 
 
Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019
Μια εκπομπή που ενώνει το πνεύμα, την ουσία, την αξία και τη μοιράζει απλόχερα σε όλη την Ελλάδα, καθώς η εκπομπή ACTION θα αναμεταδίδεται απ΄τον Οκτώβριο φέτος κι ως τον Οκτώβριο του 2019 από 25 top διαδικτυακούς τόπους, μεταξύ αυτών και το Hpeiros.gr
 
Συνταξιδιώτες τουAction σε όλη την Ελλάδα σας περιμένουμε στο  διαδικτυακό μας ραντεβού :

 
~ATnews.gr
Το ATnews.gr είναι  Ειδησεογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα του Νομού Κορινθίας.. Καθημερινή ενημέρωση με ρεπορτάζ και αποκλειστικοτητες. 
 
~Aylogyros.gr
Ποιος είναι ο aylogyros news
«…γιατί ότι ακούγεται, πρέπει να κουβεντιάζεται», ήταν η απόφαση που πήραμε όταν δημιουργήσαμε αυτό το «περιοδικό», έχοντας ως εικόνα στο μυαλό μας… τις αυλές των σπιτιών, τότε που μαζευόντουσαν όλοι για να πουν τα νέα της γειτονιάς.
Στη δική μας την «αυλή» λοιπόν, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί, να διαβάσει, να γελάσει, να χαλαρώσει, αλλά και να γνωρίσει νέες ενότητες, με μια άλλη φιλοσοφία, πιο ελεύθερη και πιο ζωντανή…
Εδώ, στον aylogyros news, ο αναγνώστης γίνεται φίλος με όλους, φέρνοντας κοντά ο ένας τον άλλο… με μια κουβέντα, απολαμβάνοντας το λουκούμι και τον καφέ που του προσφέρουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας, οι συνεργάτες μας, οι δωροθέτες και όλοι αυτοί, που καθημερινά μπαίνουν στην παρέα μας.
Κοπιάστε…
 
~freshart.gr
Στο www.freshart24.gr μπορείτε να μάθετε όλα τα νεότερα γύρο από τον χώρο της τέχνης στην Ελλάδα. Θέατρο, μουσική, φωτογραφία, ζωγραφική, χορός, συναυλίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις, συνεντεύξεις, φεστιβάλ, θα τα βρείτε όλα εδώ. Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς μας και κερδίστε εισιτήρια σε παραστάσεις και συναυλίες.
Art is everywhere FRESHART is here!!!
 
Το 2004 ξεκίνησε μια μη κερδοσκοπική, αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας δικτυακός τόπος για την Κοζάνη που θα ενώσει όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται με το Νομό.Το 2008  το www.giapraki.com αριθμεί  4000 μέλη, η παρέα έχει μεγαλώσει, και πλέον αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους επαρχιακούς κόμβους, σημείο συνάντησης για αρκετούς ηλεκτρονικούς θαμώνες κάθε ηλικίας.
Το 2010 το www.giapraki.com ανανεώνεται ριζικά !
Η σελίδα παρέχει Τοπική Ειδησεογραφία,και όχι μόνο.Αποτελεί πλέον ένα portal διασκέδασης και επικοινωνίας με θέματα και ειδήσεις για την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα αλλά και από όλη την Ελλάδα , πληροφορίες για τη Δυτική Μακεδονία, magazino και πολλά άλλα. 
~Gothess.gr
To goTHESS οδηγός πόλης Θεσσαλονίκης καλύπτει ένα μεγάλο εύρος των πολιτιστικών γεγονότων της Θεσσαλονίκης αλλά και της καθημερινής ειδησεογραφίας της πόλης. Διαθέτει ένα πλούσιο κατάλογο επιχειρήσεων και υπηρεσίες που συνεχώς διευρύνονται με σκοπό  να προσφέρουν ένα χρήσιμο καθημερινό οδηγό για τους κατοίκους της πόλης. 
 
~Gpop.gr
To Gpop σας προσφέρει ενημέρωση.
Μιλάει για όλα και σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Εκτός από τη συνεχή ενημέρωση για την τρέχουσα επικαιρότητα,ανεβαίνουν και θέμα που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων και ηλικιών.
~greekaffair.gr
Το Ελληνικό ψηφιακό περιοδικό Greekaffair.gr. Με υλικά τον πολιτισμό, τις τέχνες την διασκέδαση, τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδος μας, το Μοναστηριακό Τουρισμό, τα ταξίδια και την επιχειρηματικότητα, δημιουργεί μια όαση ενημέρωσης και προτείνει μια ποιότητα ζωής στα μέτρα του καθένα. Παρακολουθεί την καθημερινή επικαιρότητα της Ελλάδος, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ενδιαφέρουσες και ποιοτικές συνεντεύξεις μέσα από το χώρο του Θεάτρου, της Μουσικής, του Βιβλίου, της Υγείας, της Μαγειρικής, της επιχειρηματικότητας και προσφέρει κατά καιρούς διαγωνισμούς για τους αναγνώστες του. Παραμένει ανεξάρτητο χωρίς κουτσομπολιά, και φλυαρία αμφιβόλου αισθητικής, ενώ σε καθημερινή βάση ενημερώνει τους αναγνώστες του με ενημερωτικά άρθρα και ειδήσεις. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγαλώνει σ’ όλη τη χώρα, και εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη χάρη στο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του αλλά και την εμπιστοσύνη και στήριξη των φίλων του, μέσα κι έξω από την Ελλάδα.
~HellenicMediaGroup
Το Hellenic Media Group είναι ένα δημοσιογραφικό δίκτυο ενημέρωσης το οποίο αποτελείτε από Εθελοντές Δημοσιογράφους και Κυβερνογράφους (CyberJournalist).
Το Δίκτυο μας ξεκίνησε από εθελοντές του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων της πολιτικής προστασίας. Σκοπός μας είναι η προώθηση της πολιτιστικής εικόνας της χώρας μας.
Στην Ελλάδα διοργανώνονται σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα τα ποια προβάλουμε και στηρίζουμε μέσω του δικτύου μας. Δραστηριότητες του HELLENIC MEDIA GROUP
- Προβολή πολιτιστικών γεγονότων.
- Συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις
- Συμμετοχές σε Εκθέσεις & Συνέδρια Συμμετέχουμε (ως χορηγοί επικοινωνίας) σε εκθέσεις & συνέδρια
- Συμμετοχές σε Διεθνή Συνέδρια Συμμετέχουμε (ως χορηγοί επικοινωνίας) σε διεθνή συνέδρια
 
HPEIROS.gr (Ιpiros.gr)
Τo Hpeiros.gr (www.ipiros.gr) βρίσκεται στο χώρο της ενημέρωσης από το 2007 με συνεχή ανέλιξη και αυξανόμενο αναγνωστικό κοινό.
Μέσα από την έγκυρη ενημέρωση και ευρεία θεματολογία του με έμφαση στις κοινωνικές εξελίξεις, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Ηπείρου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του ηπειρώτικου κοινού, αλλά όχι μόνο αυτού.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και παραγωγικές δυνάμεις και μέσα από την ευρεία θεματολογία του, δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να συνδυάσει την έγκαιρη πανελλαδική αλλά και διεθνή ενημέρωση, με την επικαιρότητα της Ηπείρου, δίνοντας έμφαση σε τοπικά αλλά και επιμέρους θέματα.
Κατά μέσο όρο το Hpeiros.gr (www.ipiros.gr) το επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 3.500 μοναδικοί αναγνώστες, ενώ περισσότεροι από9.000 φανς το ακολουθούν στα social media.
Ακόμη οι έως τώρα επαγγελματικές συνεργασίες, καταδεικνύουν την άριστη σχέση με όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων αλλά και δημόσιων φορέων στην προβολή και ανάδειξη προϊόντων και δραστηριοτήτων.  
~Kallithea Press
To site kallitheapress.gr είναι ηλεκτρονική εφημερίδα, κυρίως των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, με έδρα την Καλλιθέα. Αποτελεί μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τους κάτοικους, τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς των κομμμάτων και πολιτικών κινήσεων . Καλύπτει ειδησεογραφικά, εκτός από τα νότια προάστια των Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και όλα τα σημαντικά ελληνικά και διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα σαν αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης.Παραλληλα συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας σε θέματα πολιτισμού,εκπαίδευσης σε διάφορες εκδηλώσεις στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.
 

       Από τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησε (με δωρεάν διανομή πόρτα-πόρτα) και η έντυπη μηνιαία έκδοση της εφημερίδας μας "Έρευνα - kallitheapress".
~Ladytimes.gr
Το ladytimes.gr είναι μια ιστοσελίδα, γέννημα θρέμμα έντονων συναισθημάτων και σκέψεων αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει σ’ ένα αυστηρό πρόγραμμα καθημερινότητας και να ισορροπήσει ταυτόχρονα ανάμεσα σε πολλούς και δύσκολους ρόλους. Με βασικές κατηγορίες την υγεία, τις απόψεις, την ομορφιά, την ευεξία, την ψυχολογία, την μόδα, την καθημερινότητα, το φαγητό, το παιδί και το ταξίδι καλύπτει όλο το φάσμα της ουσιαστικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και δίνει στους αναγνώστες του την δυνατότητα να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους. Είναι ευχάριστο και εμψυχωτικό, έχει αλληλεπίδραση με το αναγνωστικό του κοινό και δίνει την δυνατότητα σε όλους να παρέμβουν με τα άρθρα και τις απόψεις τους. Δεν έχει ανάγκη από κουτσομπολιά, μέρα με την μέρα μεγαλώνει και μας εμπλουτίζει την ζωή με εμπεριστατωμένες γνώσεις, χρήσιμες σκέψεις και όμορφα συναισθήματα!
 
~Logiastarata.gr
Το logiastarata.gr είναι Ανεξάρτητο πολιτικό, ειδησεογραφικό, ιστολόγιο με πλούσια αρθρογραφία και θέματα για όλα τα ζητήματα όπως οικονομικά, κοινωνικά, διεθνή, αθλητικά, πολιτισμός, υγεία-διατροφή, ενώ καθημερινά αρθρογραφούν γνωστοί δημοσιογράφοι, πολιτικοί, προσωπικότητες αλλά και πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στο δημόσιο διάλογο   
~microfwno.gr
Το mikrofwno.gr είναι ένα μουσικό portal ποικίλης ύλης  
 
Ο Παλμός είναι εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα και κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή. Έχει έδρα στο Γαλάτσι και εκδίδεται από το 1993. Είναι μία από τις 19 εβδομαδιαίες εφημερίδες τις περιφέρειας αττικής οι οποίες περιλαμβάνονται στον ετήσιο πίνακα της Γ.Γ Ενημέρωσης - Γ.Γ Επικοινωνίας.Έχει την δυνατότητα αφού πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 3548/2007 να φιλοξενεί εκτός των άλλων και καταχωρήσεις του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Το www.palmosnews.gr  είναι το site της εφημερίδας μας . Δημοσιέυονται άρθρα της εφημερίδας καθώς και ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο .
Η θεματολογία μας αφορά περισσότερο τους δήμους Αττικής, την περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γαλατσίου . Ομως η Υγεία, το Παιδί και η Οικογένεια καθώς και η Μόδα - Ομορφία είναι κάποιες από τις ενότητες μας που περιλαμβάνονται στην θεματολογία του site μας.. 
 
Καθημερινή ενημέρωση για τη ροκ μουσική με όλα τα τελευταία μουσικά νέα, νέες κυκλοφορίες και συναυλίες.
Αφιερώματα και φλας μπακ στο παρελθόν με ιδιαίτερη έμφαση στις δεκαετίες '50, '60 και '70.
Συνεντεύξεις με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως Saxon, Uriah Heep, Michael Schenker, UFO , Marky Ramone, Beth Hart, Micky Moody, NazarethGraham Bonnet κα.
Δίπλα στην Ελληνική ροκ σκηνή και ιδιαίτερα στους νέους καλλιτέχνες.
Κοντά στο θέατρο με ενημέρωση για τις νέες παραστάσεις καθώς και συνεντεύξεις των συντελεστών τους
Δεκάδες δημοσιεύσεις στον έντυπο τύπο (‘’Derby News’’, ‘’Record’’, ‘’Το Καρφί’’)
Και φυσικά πολλές προσκλήσεις για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για τους αναγνώστες μας.
Το rockandroll.gr ήρθε στο διαδίκτυο το 2007 για να μείνει! Βασικό του όπλο η αγάπη για τη μουσική! Κάθε μέρα ξετυλίγεται ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα στο χρόνο, που ξεκινάει από τη δεκαετία του '50 και φτάνει μέχρι και τις μέρες μας! Συνεπιβάτες  οι χυλώδες καθημερινοί αναγνώστες του. Και επειδή οι τέχνες αλληλοσυμπληρώνονται, το θέατρο έχει μία εξέχουσα θέση στη θεματολογία του. Έτσι λοιπόν η βασική υπόσχεση ήταν και παραμένει πάντα ίδια. Το rockandroll.gr ήρθε για να μείνει!
~ simpleradio.gr
 "To Simple Radio Magazine (www.simpleradio.gr)  ειναι η συνέχεια και η 
ηλεκτρονική εφημερίδα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Simple Radio 
Με ψυχαγωγικό και ενημερωτικό χαρακτήρα , χωρίς τα βαριά πολιτικά θέματα, 
αλλά με συμβουλές υγείας , μουσικά νέα , αρθρογραφίες απο αρθρογράφους 
μας και άλλα πολλά θέματα τα οποία θα σας κρατήσουν καθηλωμένους 
ευχάριστα.
Με χορηγίες επικοινωνίας και πολλές πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς.
Πάντα με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση , για όλες τις ώρες της ημέρας 
και πάντα σε συνδυασμό με το ραδιόφωνο του Simple Radio , υποσχόμαστε να 
 
σας κρατάμε την πιο ευχάριστη ψυχαγωγική και μουσική συντροφιά !!!"
~tisimveni.gr
Από την Θεσσαλονίκη και με πολλή αγάπη για τον πολιτισμό η δημοσιογράφος Βένη Σάπκα από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και σήμερα μεταδίδει τον σφυγμό της πόλης και όχι μόνο μέσω της διαδικτυακής παρέας του www.tisimveni.gr.
Πολιτισμός με ένα κλικ για ό,τι συμβαίνει στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στα εικαστικά, στο βιβλίο, στη μουσική, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ειδήσεις που προβάλλονται στην web tv 📺της αγαπημένης ιστοσελίδας.
 
ΤοTheatrocinefil.gr, ήταν μια σκέψη του 2015 από την προσωπική μας ανάγκη για ψυχαγωγία, εξελίχθηκε και έγινε site που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2016, τώρα, την μοιραζόμαστε απλόχερα μαζί σας. Προσπαθούμε και κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, ώστε να προσφέρουμε χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση, με τα νέα, από οποιαδήποτε μορφή τέχνης.
Συμμετέχουμε ως χορηγοί επικοινωνίας στις περισσότερες από τις αναρτήσεις μας, με πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς. Σκοπός, η προώθηση και προβολή σε:  Θέατρο, Σινεμά, Μουσική, Συναυλίες, Διαδραστικές εκδηλώσεις, Ευ ζην,  Προσκλήσεις, Κ.Λ.Π.. 
Χάρη στην εμπιστοσύνη και στήριξη του αυξανόμενου αναγνωστικού κοινού, όπου μας βοηθάει να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, και την ανάγκη να δημιουργήσουμε νέα ακόμα ποιο ποικιλόμορφα θέματα. Ένα ευχαριστώ, σε όσους μας στηρίζουν.!! 
~thrakiki Agora.gr
 Η εφημερίδα ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και κατ' επέκταση και το σαϊτ www.thrakikiagora.gr είναι η συνέχεια της οικογενειακής δημοσιογραφικής παράδοσης και μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.
~wepost.gr
Tο wepost.gr είναι πιστοποιημένη δημοσιογραφική ιστοσελίδα, καθώς είναι ενταγμένη στο μητρώο των ενημερωτικών sites που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι και ρεπόρτερς καλύπτουν όλες τις εθνικές αλλά και διεθνείς εξελίξεις παρέχοντας συνεχόμενη ροή ειδήσεων με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις. Παράλληλα, ενδιαφέρεται και καλύπτει θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και ομάδες, ενώ δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να στέλνουν ειδήσεις και να βλέπουν τα άρθρα τους δημοσιευμένα.  
 
 
~24oresimathia.gr
Η ηλεκτρονική εφημερίδα 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ (24oresimathia.gr) έχει έδρα τη Βέροια του Νομού Ημαθίας, με θεματολογία ποικίλης ύλης. Κατά βάση προβάλει και αναδεικνύει τοπικά θέματα της Ημαθίας, αλλά και τμημάτων των όμορων νομών της (Πιερία, Πέλλα και Θεσσαλονίκη).
Αποτελεί καθαρά έναν ενημερωτικό ιστότοπο, με αρθρογραφία και ρεπορτάζ, χωρίς τα χαρακτηριστικά του «κοτσομπολιού». Γι αυτό και εκτιμάται από το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό, το οποίο εμπιστεύεται τις 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ για την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική πληροφόρησή του.
 
~ aitoloakarnania.gr
 
~ almaradio.gr
 
Ένα ανεξάντλητο ταξίδι στην καθημερινότητα του Έλληνα,μόλις ξεκινά!
Ελάτε ως συνεπιβάτες να ζήσουμε όλοι μαζί έναAction,που με το πάθος και την αλήθεια του έχει πρώτιστο σκοπό του,τη δική σας απόλυτη ικανοποίηση.
Είστε από 0 έως 80 ετών;
Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη έκρηξη της διαδικτυακής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Action#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019
 
 Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza

 

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος με επιστολή της  προς Προέδρους Αδελφοτήτων, Συλλόγων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών, ζητάει από κάθε σύλλογο που λειτουργεί χορευτικό τμήμα να προτείνει δύο

 

ζευγάρια χορευτών προκειμένου να πάρουν μέρος σε παράσταση της ΠΣΕ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 3 Οκτωβρίου.

 

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή που έχει θέμα: 'Επιλογή χορευτών για την παράσταση της ΠΣΕ στο Ηρώδειο' αναφέρονται τα εξής:

 

Αγαπητοί συμπατριώτες

 

Η ΠΣΕ στις 3 Οκτωβρίου 2018 έχει προγραμματίσει εκδήλωση ηπειρώτικης Παράδοσης και Πολιτισμού στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Μεταξύ των  συντελεστών της εκδήλωσης θα είναι και χορευτικά

 

που θα αποδώσουν ηπειρώτικους χορούς και θα απαρτίζονται από χορευτές των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων μελών μας.

 

Προκειμένου να συγκροτηθούν τα χορευτικά αυτά παρακαλείσθε κάθε σύλλογος, να μας προτείνει με ευθύνη του, δύο ζευγάρια χορευτών, των καλύτερων, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

 

ώρα 11 πρωινή, στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                                                                                                                                                                    Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

                                                                                                                                                                      Γιώργος Δόσης                                                                    Κώστας Γαβριήλ

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 20-9-2019 θα ξεκινήσει ο τρίτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων  στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2019, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτήν την εποχή (σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αυξημένη σχετική υγρασία) ευνοούν την αύξηση των δακοπροσβολών.
Από τα στοιχεία που διαθέτει η Υπηρεσία μας ο αριθμός των ενήλικων εντόμων στις παγίδες είναι υψηλός στην παραλιακή ζώνη και μέτριος έως υψηλός στις υπόλοιπες περιοχές.
 
Ο ψεκασμός θα είναι δολωματικός, θα γίνει σε όλες τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Οι ακριβείς ημερομηνίες των ψεκασμών στις διάφορες Τοπικές Κοινότητες καθώς και η συνολική διάρκεια θα εξαρτηθούν και από τις καιρικές συνθήκες.
 
Οι περιοχές στις οποίες θα εφαρμοσθεί το πρόγραμμα είναι:
Άγιος Γεώργιος, Άνω & Κάτω Ρευματιά, Άνω Ράχη, Αρχάγγελος, Βρυσούλα, Γαλατάς Δεσποτικά, Εκκλησιές, Καμαρίνα, Κανάλι, Καστροσυκιά, Κοτσανόπουλο, Κρυοπηγή, Λούρος, Μεγαδένδρο, Μελιανά, Μιχαλίτσι, Μυρσίνη, Μύτικας, Νέα Κερασούντα, Νέα Σαμψούντα, Νέα Σινώπη, Νικόπολη, Παπαδάτες, Πολυστάφυλο, Ριζά, Ριζοβούνι, Ρωμιά, Σκιαδάς, Σφηνωτό, Τρίκαστρο, Φλάμπουρα, Χειμαδιό, Ωρωπός. 
Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς:
1. Να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των συνεργείων στις Τοπικές Κοινότητες για τις ακριβείς ημερομηνίες ψεκασμού των περιοχών τους. 
2. Να έχουν ανοιχτά τα ελαιοκτήματα για να υπάρχει πρόσβαση των συνεργείων ψεκασμού. 
3. Να συνεργάζονται με οποιονδήποτε τρόπο με τα συνεργεία και με την υπηρεσία για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του προγράμματος. 
 
 
Ο Προϊστάμενος Δ/νσης
 
 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

Όπως ανακοίνωση η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας "Πραγματοποιήθηκε (Τρίτη 16 Απριλίου 2019) συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΣΕ με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών – μελών της ΠΣΕ μετά από πρόσκληση του ΔΣ της Πανηπειρωτικής «για μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων, για τα προβλήματα της Ηπείρου και τα θέματα που απασχολούν την Ηπειρωτική αποδημία».

Στη συνάντηση κυριάρχησε η διάθεση και θέληση όλων να συμβάλουν αποφασιστικά, όχι μόνο στη σφυρηλάτηση δεσμών συνεργασίας και δράσης, αλλά και αγωνιστικής τακτικής για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τα σωματεία και εν γένει την ηπειρώτικη αποδημία.
Από την Ομοσπονδία Ραδοβιζινών Άρτας συμμετείχε ο Γεώργιος Κουρτέσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα προβολής των θεμάτων της περιοχής, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα ανάδειξης των πολιτιστικών μνημείων της. Επίσης πως αναγκαία καθίσταται η συμμετοχή της Πανηπειρωτικής στις εκδηλώσεις της περιοχής (Σέλτσο, Καραϊσκάκεια κλ.). Ενημέρωσε την Πανηπειρωτική για την προσπάθεια αναστήλωσης της γέφυρας του Κοράκου και ζήτησε οι σχέσεις της Πανηπειρωτικής με την τοπική διοίκηση να είναι άμεσες και συχνές.
Ακολούθησε ο Χρήστος Λαναράς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζουμερκιωτών, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τζουμέρκα και ιδιαίτερα το πρόβλημα της συγκοινωνίας και την αναγκαιότητα κατασκευής νέου οδικού δικτύου. Επίσης τόνισε πως φέτος «…θα περπατήσουμε, θα διαβούμε το γεφύρι της Πλάκας που άρχισαν ήδη οι εργασίες αναστήλωσής του», και στάθηκε στην ιδιαίτερη συμβολή της ΠΣΕ στις διαδικασίες λήψης απόφασης για τα έργα. Επίσης ζήτησε, αναφερόμενος και στην προηγούμενη θετική εμπειρία, να συμμετέχουν τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ στα ΔΣ και τις Γενικές Συνελεύσεις των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων.
Από την Ομοσπονδία Καλαμά μίλησε ο πρόεδρος Κώστας Στεργίου και τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, κυρίως περιβαλλοντικά, εξόρυξης υδρογονανθράκων, εγκατάστασης ανεμογεννητριών και μόλυνσης του Καλαμά. Τα χαρακτήρισε μείζονα προβλήματα, ζοφερά, που αφορούν το μέλλον του τόπου και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή της Πανηπειρωτικής για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Από την Ομοσπονδία Μουργκάνας μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Κανακόπουλος. Πρότεινε τα ψηφίσματα της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής να κοινοποιούνται στις Ομοσπονδίες και αυτές ακολούθως να ενημερώνουν τα σωματεία. Επίσης, να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο τμήμα της νεολαίας αναδεικνύοντας την θετική εμπειρία από τα 2 τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, που διοργάνωσαν αδελφότητες και κατέθεσε προτάσεις για την προώθηση βιβλίων που αφορούν την Ήπειρο και ιδιαίτερα την περιοχή της Μουργκάνας.
Τέλος, από την Ομοσπονδία Κόνιτσας μίλησε ο πρόεδρος Μιχάλης Μαρτσέκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διάσωσης των Κοινοτικών Αρχείων, στο σοβαρότατο ζήτημα της αξιοποίησης των Κληροδοτημάτων και στην άμεση επαφή της Συνομοσπονδίας με όλες τις αποδημικές οργανώσεις του ελληνισμού, όπου γης.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντα στη διάθεση όλων των πατριωτών και οπωσδήποτε με πνεύμα κατανόησης και ηπειρώτικης ομοθυμίας από κοινού θα «παλέψουμε και θα επιλύσουμε τα προβλήματα μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς». Δεσμεύτηκε δε, για την συστηματική και οργανωμένη θεματική συνέχιση της επαφής με τις Ομοσπονδίες.
 
Το Γραφείο Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας"

 

Η Υδρα, η Ναύπακτος, το Ναύπλιο και η Μονεμβασιά έχουν τα πρωτεία φέτος στον πασχαλινό τουρισμό (Μ. Παρασκευή ώς Δευτέρα του Πάσχα), σύμφωνα με έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, ενώ στην Ήπειρο ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι τα Ιωάννινα με την πληρότητα να αγγίζει το 90%. Ένας δεύτερος και ελαφρώς οικονομικότερος προορισμός για την Ήπειρο, είναι το Μέτσοβο με την πληρότητα να φτάνει στο 77%.

Η έρευνα αφορά ανεξάρτητα διαμερίσματα με το σήμα του ΕΟΤ και βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb και πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και την πρώτη του Απριλίου.

 Σε μια χρονιά που αναμένεται νέο ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, τα στοιχεία δείχνουν ενθαρρυντικά, αλλά τα ερωτήματα για το εάν υπάρχουν επαρκείς υποδομές στη χώρα μας και πόσο μεγάλες είναι οι παρενέργειες των βραχυχρόνιων μισθώσεων παραμένουν.
 

Σύμφωνα με την έρευνα, η πληρότητα στα καταλύματα αρκετών δημοφιλών προορισμών είναι αυξημένη σε σχέση με το 2018 και σε αυτό βοηθά ο θρησκευτικός τουρισμός: ορθόδοξοι από τα Βαλκάνια και τη Ρωσία που θέλουν να περάσουν το Πάσχα στη χώρα μας, αλλά και καθολικοί από χώρες της δυτικής Ευρώπης που δείχνουν προτίμηση στα νησιά Σύρο, Τήνο και Κέρκυρα.

Ο συνδυασμός μάλιστα με την Πρωτομαγιά, επιτρέπει σε αρκετούς τουρίστες να επεκτείνουν την παραμονή τους ή να πάρουν πιο εύκολα την απόφαση για ένα ταξίδι, καθώς θα έχουν περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν στη βάση τους.

Δίνεται άδεια Πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό Ποντοηρακλείας 1 -3 όπισθεν Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 6974144369