ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια συνεδρίαση η οποία στιγματίστηκε από την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης – πλην της «Γιάννενα Τώρα»- οι οποίες επέλεξαν τον εύκολο δρόμο της φυγής και των εντυπώσεων από την παραμονή και τη διεξοδική συζήτηση σε μια από τις πιο σπουδαίες συνεδριάσεις κάθε έτους.

«Λυπάμαι γι’ αυτή την πολιτική παρωδία και τη συμπεριφορά της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης η οποία υποτιμά τους πολίτες που την τίμησαν με τη ψήφο τους. Στη δημοκρατία η αξιωματική αντιπολίτευση έχει αυξημένες ευθύνες αλλά η παράταξη του κ. Γκόντα δεν το έχει αντιληφθεί. Ήρθε σήμερα να εκφράσει τις απόψεις της και όχι για να αποχωρήσει, όπως άλλωστε φάνηκε από την στάση της στην αρχή της συνεδρίασης. Σύρθηκε όμως σε μια αποχώρηση πολιτικάντικη και τακτικισμού μετά την εισήγηση του κ. Νάτση με την οποία επίσης διαφωνώ. Κάποιοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν τους Γιαννιώτες με εντυπώσεις. Εμείς πιστεύουμε ότι θα τους κερδίσουμε με έργα», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, μετά την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

«Αυτό που προέχει είναι το συμφέρον των πολιτών και του Δήμου και σήμερα είμαστε εδώ για να το προβάλουμε μέσα από σημαντικές παρεμβάσεις. Κάποιοι επικαλέστηκαν δικαιολογίες για τις εισηγήσεις λες και κάποιος τους απαγόρευσε να ζητήσουν από τις υπηρεσίες όποια στοιχεία θέλανε. Αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την τεράστια αξία ενός προγράμματος έργων που δεν αφορά το 2018 αλλά την περίοδο 2015 -2019.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν αποχώρησαν όταν γινόταν οι περικοπές στις δαπάνες για έργα, αλλά σήμερα επειδή απλά δεν ήθελαν να κουβεντιάσουμε πως ο δήμος από υπερχρεωμένος σήμερα έχει ένα πρόγραμμα περίπου 30 εκ. ευρώ χωρίς να υπολογίζονται το ΕΣΠΑ το ΒΑΑ και τα έργα ΕΣΠΑ της ΔΕΥΑΙ.

Μας κατηγόρησαν για πολλά αλλά δεν μπορούν να μας κατηγορήσουν για έλλειψη διαλόγου πολύ περισσότερο στο πλαίσιο ανοίγματος του δήμου προς τους πολίτες μέσω του συμμετοχικού προϋπολογισμού με 67 προτάσεις που θα αξιολογηθούν και μέσα στο 2018 θα ολοκληρωθούν», τόνισε από την μεριά του ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Θανάσης Μανταλόβας.

 

Το Τεχνικό Πρόγραμμα

Σε ότι αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2018 ο πρώτος εισηγητής, αντιδήμαρχος έργων, Γιάννης Λιόντος, ανέφερε ότι βασίζεται στην επίπονη καθημερινή συλλογική δουλειά και σε μια τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται στις πιο αντίξοες συνθήκες, για να είναι ο Δήμος Ιωαννιτών ένας δήμος οικονομικά υγιής, νοικοκυρεμένος, με οικονομία και εξορθολογισμό στη διαχείριση του.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2018, αποτυπώνεται η ίδια πολιτική που χάραξε η Δημοτική Αρχή και τα προηγούμενα έτη. Πολιτική που δίνει προτεραιότητα σε μελέτες και έργα υποδομής που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Παρεμβαίνει έτσι, σε κάθε γειτονιά της πόλης μας και σε όλο το εύρος του Καλλικρατικού μας Δήμου, με έργα ασφαλτοστρώσεων, πεζοδρομίων, παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις σε κοινόχρηστους χώρους, διανοίξεις νέων οδών και αθλητικά έργα.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε συμβασιοποιημένα έργα κι έργα με συμβάσεις έτοιμες προς υπογραφή, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 14 εκ. ευρώ.

Έτσι λοιπόν γίνονται έργα σε διάφορες περιοχές, που είχαν να γίνουν παρεμβάσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς και σε περιοχές «που περίμεναν τη σειρά τους» για δεκαετίες», σημείωσε ο κ. Λιόντος πριν αναφερθεί στις παρεμβάσεις που έγιναν μέσα στο 2017 και σε αυτές που ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος του έτους.

«Χωρίς να θέλω να κουράσω παραθέτοντας μια προς μία τις παρεμβάσεις που εξελίχτηκαν ή εξελίσσονται να τονίσω απλά πως από τα αρχικά έργα και μελέτες του Τεχνικού Προγράμματος του 2017 και με αυτά που προστέθηκαν στις αναμορφώσεις του μέσα στη χρονιά, όλα τα έργα ολοκληρώθηκαν ή είναι στον αέρα πλην αυτών που θα σας εξηγήσω αμέσως.

Ο νέος νόμος που αφορά στις ηλεκτρονικές δημοπρατήσεις μας έχει αναγκάσει έργα συνολικού προϋπολογισμού περίπου 7 εκ. ευρώ κι ενώ είχαν πάρει το δρόμο προς την δημοπράτησή τους να τα «πηγαινοφέρνουμε» τους τελευταίους πέντε μήνες επαναλαμβάνοντας τις επίπονες και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες δημοπράτησης των έργων περισσότερες από πέντε φορές, ακριβώς εξαιτίας της αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου», είπε ο κ. Λιόντος περιγράφοντας τις δυσκολίες μέσα στις οποίες καλείται ο Δήμος να είναι αποδοτικός.

Φτάνοντας στις νέες προτάσεις για το 2018 ο αντιδήμαρχος σημείωσε πως τα νέα έργα που εντάσσονται για εκτέλεση έχουν διασφαλισμένους όλους τους απαραίτητους πόρους.

Έργα που αφορούν τεχνικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στις Δημοτικές Ενότητες, το νησί, την αναβάθμιση των υποδομών στο Δήμο μας, έργα βελτίωσης της προσβασιμότητας για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες κι όχι μόνο, αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων και πλατειών, διαμορφώσεις του οδικού δικτύου με στόχο την βελτίωση της πρόσβασης και της ασφάλειας.

«Μπορεί να βλέπετε 9 νέες παρεμβάσεις στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι αυτό είναι δυναμικό, διαμορφώνεται και επικαιροποιείται μέσα στη χρονιά.

Έτσι σε αυτά τα 9 νέα έργα πρέπει να συνυπολογίσουμε ακόμα 20 περίπου παρεμβάσεις που αφορούν είτε ενισχύσεις έργων ή ακόμα και έργα που εντάχτηκαν στις τροποποιήσεις μέσα στο τρέχον έτος και πρέπει να θεωρηθούν κι αυτά νέα, καθώς δεν ήταν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017.

Το σύνολο λοιπόν των παρεμβάσεων αυτών μου επιτρέπει να πω πως το Τεχνικό μας Πρόγραμμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα που εκτελεί Δήμος της χώρας, προϋπολογισμού τουλάχιστον 25 εκ. ευρώ.

Επιλέγουμε να σχεδιάζουμε, να προγραμματίζουμε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε έργα με ρεαλισμό.

Ρίχνουμε το βάρος σε περιοχές υποβαθμισμένες με στόχο συνολικές παρεμβάσεις αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Προχωράμε βήμα – βήμα σε βάθος πενταετίας.

Αυτό κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτό περιγράφουμε και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018», κατέληξε ο κ. Λιόντος ζητώντας την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος.

Από την πλευρά του ο έτερος εισηγητής του θέματος, Θανάσης Μανταλόβας, στάθηκε στα οικονομικά στοιχεία ενώ αναφέρθηκε στο πως κατάφερε ο Δήμος από το καλοκαίρι του 2014 να εξασφαλίζει πόρους για έργα οι οποίοι μέχρι τότε κατευθυνόντουσαν στην εξυπηρέτηση των δανειακών υποχρεώσεων από την περίοδο Γκόντα.

«Ερχόμαστε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο έργων που έρχεται από τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζεται με μεγαλύτερη δυναμική τα επόμενα. Με δυσκολίες που έρχονται από τη νομοθετική παρέμβαση του κράτους που μας αναγκάζουν να πηγαινοφέρνουμε τα τεύχη δημοπράτησης σε συνεδριάσεις Επιτροπών.

Το 2014 ως αντιδήμαρχος οικονομικών εισηγήθηκα η τρίτη δόση της αποπληρωμής δανείων να μην πληρωθεί από ΣΑΤΑ αλλά για πρώτη φορά από τακτικά έσοδα κι ενώ μέχρι τότε όλα τα χρήματα που ερχόταν για επενδύσεις κι έργα πήγαιναν όλα στην αποπληρωμή των δανείων.

Μιλάμε για ποσά που φτάνουν τα 2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Από τότε αυτό άλλαξε και πλέον ότι έρχεται ως επιχορήγηση για έργα πηγαίνει για έργο, ότι έρχεται ως εισφορά επιστρέφει για έργο κι όχι στην εξυπηρέτηση ενός πελατειακού μηχανισμού. Επιπλέον, καταφέραμε να φέρουμε ακόμα 4 εκ. ευρώ για επιχορηγήσεις τα οποία αποτυπώνονται σε έργα.

Σήμερα ο δήμος έχει έναν προϋπολογισμό 26,5 εκ. ευρώ σε έργα που είναι ενεργά. Δηλαδή σε όσα είναι ήδη συμβασιοποιημένα, θα συμβασιοποιηθούν και θα προκηρυχτούν άμεσα.

Αν αθροιστούν σε αυτά το ΕΣΠΑ, το ΒΑΑ και η ΔΕΥΑΙ μιλάμε για έργα 150 εκ. ευρώ που σίγουρα δεν θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος της δημοτικής περιόδου αλλά επειδή εμείς θα είμαστε ξανά δημοτική αρχή θα τα ολοκληρώσουμε με πόρους εξασφαλισμένους στην επόμενη θητεία», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας τη συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα, ο Δήμαρχος, έκανε λόγο για ένα «κοινωνικό εργαλείο ουσίας» με στόχο να υλοποιηθούν όσα περισσότερα έργα γίνεται με βάση τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

«Το ενδιαφέρον μας δεν περιορίζεται μόνο σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου αλλά αποδεικνύεται από την καθημερινή μας συμπεριφορά και τη θέληση μας να προσφέρουμε. Γνωρίζετε όλοι ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι σε άμεση συνάρτηση με τους διαθέσιμους πόρους. Το τονίζω γιατί κάποτε σε αυτή εδώ την αίθουσα συζητούσαν τεχνικά προγράμματα με μηδέν πόρους. Σήμερα όμως έχουμε καταφέρει να έχουμε εξασφαλισμένα χρήματα για έργα και με βάση αυτά συγκροτούμε ένα ρεαλιστικό τεχνικό πρόγραμμα και μπορούμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια», υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας ευχαριστώντας τέλος τις υπηρεσίες για τη συστηματική δουλειά που κάνουν τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να «τρέξουν» πιο γρήγορα οι διαδικασίες ολοκλήρωσης των έργων.

 

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

emailcontact

 

 

 KarzPreveza

 

Στην Άρτα «ταξιδεύει» η παράδοση του Πωγωνίου μετά από πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» για παρουσίαση της Πωγωνίσιας Φορεσιάς.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου και τον Πολιτιστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8:30μ.μ., στην Πνευματική Στέγη του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Φιλόλογο κ. Βλάχου – Νόνη Λευκή για την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες της Πωγωνίσια Φορεσιάς, θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πωγωνίου κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης κ. Νικόλαος Μπανταλούκας και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Δελβινακίου κ. Μιχάλης Μάγκος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση του τμήματος γυναικών.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς και μουσική από το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Λιόντου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:  "Κτηνοτρόφε, Κτηνοτρόφισσα,
Μετά το ΠΑΣΧΑ με τα  καλάθια “καπαμά” της κυβέρνησης ήρθαν και οι γαλακτοβιομηχανίες για να μειώσουν την τιμή του γάλακτος!!
Έτσι η «ΔΩΔΩΝΗ» μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σ΄αυτή και τον κουρνιαχτό των εγκαινίων και των πανηγυρισμών για την επέκταση της βιομηχανίας,
για το ρεκόρ εξαγωγών φέτας, για τα νέα προϊόντα μας έστειλε την «λυπητερή». Στα τιμολόγια που πήραμε είδαμε να μειώνεται αναδρομικά (από τον Μάρτη) η
τιμή του γάλακτος στους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους που παράγουν μέχρι και 60 τόνους κατά τρία λεπτά!! Δεν θα σταματήσουν εδώ ετοιμάζουν και νέα
μείωση!! Η μείωση της τιμής θα προσθέσει νέες δυσκολίες ιδιαίτερα στους κτηνοτρόφους που είναι ήδη χρεωμένοι στις τράπεζες και δεν τα φέρνουν
βόλτα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την παραγωγή. Ήδη ένας στους δέκα κτηνοτρόφους έχει εγκαταλείψει την παραγωγή σύμφωνα και με τα
τελευταία στοιχεία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Με τον τρόπο αυτό προωθείται ο μόνιμος στόχος της ΚΑΠ της ΕΕ που είναι η συγκέντρωση της παραγωγής σε όλο και πιο λίγα χέρια και γι΄ αυτό κάθε
αναθεώρησή της είναι και χειρότερη από την προηγούμενη όπως και η τωρινή που ξεκίνησε αρχές του 2023.
Την ίδια στιγμή οι εξαγωγές της φέτας έφτασαν τα 605 εκατομμύρια ευρώ το 2022 έναντι 388 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 και δείχνουν ότι η διαχρονική πολιτική της
εξωστρέφειας των προϊόντων «Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης» έχει να κάνει αποκλειστικά με τα κέρδη των γαλακτοβιομηχανιών και την βελτίωση της
θέσης τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
Παράλληλα η κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα μας για κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα επικαλούμενη το πλαίσιο της «ελεύθερης
αγοράς» την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να προσφέρει «κατώτατα εγγυημένα κέρδη» στους εργολάβους που εκμεταλλεύονται τις Εθνικές οδούς και τα διόδια, στις
εταιρείες διαχείρισης των απορριμμάτων, στους βιομηχάνους που ασχολούνται με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας όπως τα φωτοβολταϊκά που έχουν εγγυημένη
τιμή.
Στην ανάπτυξη αυτή που κίνητρο έχει τα κέρδη των γαλακτοβιομηχανιών και όχι τις διατροφικές ανάγκες του λαού οι δικές μας ανάγκες και οι κόποι
μας δεν χωράνε.
Είναι καιρός να πούμε φτάνει πια. Μέσα από το σύλλογό μας και δυναμώνοντάς τον, φτιάχνοντας καινούργιους όπου δεν υπάρχουν να κάνουμε πράξη το σύνθημα των
αγώνων μας «ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ» γιατί δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από καμία κυβέρνηση που οδηγό έχει
την ΚΑΠ της ΕΕ.
 
Μέσα από την πείρα που συγκεντρώσαμε βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μόνο όταν εμπιστευτήκαμε τη δύναμή μας και προχωρήσαμε σε αγώνες τοπικά, περιφερειακά
και πανελλαδικά σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και έχοντας τη στήριξη του υπόλοιπου λαού που και αυτός υποφέρει, καταφέραμε να
αποσπάσουμε μικρές και οι μεγάλες ανάσες όπως το αφορολόγητο, τις ενισχύσεις- ψίχουλα για την κάλυψη της αύξησης των ζωοτροφών κλπ.
Το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε πλατιά ενημέρωση όλων των κτηνοτρόφων για να αποφασίσουμε την παραπέρα δράση μας, για
να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και να απαιτήσουμε:
- Καμία μείωση στην τιμή του γάλακτος.
- Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος.
- Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων και του ΦΠΑ στις ζωοτροφές, στα αγροεφόδια και σε βασικά είδη για την ικανοποίηση αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
- Κατώτατες εγγυημένες τιμές στο γάλα και το κρέας που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.
- Επιδότηση στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές. Ενίσχυση για κάθε ζώο.
-Άμεση πληρωμή των κτηνοτροφικών - αγροτικών προϊόντων με την παράδοση.
- Όχι στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος που απορρέουν από την ΚΑΠ και τις υπογραφές των ελληνικών κυβερνήσεων στο πλαίσιο των συμφωνιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
- Σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.
- Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το φυτικό - ζωικό κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους στο 100%.
- Να απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα των επιχειρηματικών ομίλων σε βοσκήσιμες εκτάσεις, δάση, δασικές εκτάσεις. Να μην υπάρξει αλλαγή του χαρακτήρα και χρήσης γης προς όφελος του κεφαλαίου.
- Όχι στις εξορύξεις υδρογονανθράκων που καταστρέφουν το περιβάλλον και κλέβουν τον πλούτο του λαού.
 
ΖΙΤΣΑ Μάιος 2023"

Κοντά στους Ηπειρώτες-εκθέτες στην διεθνή έκθεση Hermes Expo, η οποία έλαβε χώρα στο Old Bridge, Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, βρέθηκε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Ο κ. Δήμου είχε την ευκαιρία σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Ηπειρώτες-εκθέτες να διαπιστώσει και από κοντά το υψηλό επίπεδο παρουσίασης των προϊόντων. Επιπλέον, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου και του επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από το οποίο έλαβε και αναμνηστική πλακέτα.

Τον χαιρετισμό του στην έναρξη της έκθεσης, ο κ. Δήμου συνεχάρη τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Έκθεσης κ. Κοτρότσιο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της Ελλάδος και των επιχειρήσεων στην αγορά των ΗΠΑ. Τόνισε δε, ότι το ΠΣΗΕ παραμένει αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και εν γενεί της επιχειρηματικής κοινότητας για την αποτελεσματική προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

 
lllll.png

 

Η MarBella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με τρία ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarΒella Corfu και το MarΒella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στην Κέρκυρα, και το MarΒella Elix, στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας.

Το MarBella Elix αναζητά επαγγελματία για τη θέση του Φύλακα

Αρμοδιότητες:

  • Υπεύθυνος στην διατήρηση της ασφάλειας του ξενοδοχείου

Προσόντα:

  • Προηγούμενη ανάλογη εμπειρία σε ξενοδοχείο 4* ή 5* θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας
  • Επιθυμητή η γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Εξωστρεφής και ευχάριστη προσωπικότητα
  • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικό πνεύμα
  • Επαγγελματική συμπεριφορά

Παροχές:

  • Δυναμικό και εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Εποχιακή απασχόληση
  • Διαμονή και διατροφή

 

Κάνε την αίτησή σου εδώ και γίνε μέλος της MarBella Collection!

Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

HR DEPARTMENT -MARBELLA COLLECTION

T +30 26610 71126

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.