Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Πρέβεζας, “τους κεντρικούς δρόμους της Τ.Κ Λούρου καθάρισε το όχημα -σάρωθρο του Δήμου Πρέβεζας ενώ τις επόμενες ημέρες θ' ακολουθήσει και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων.
Την ίδια στιγμή, με την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νίκου Παγγέ, εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού, αποψιλώσεις χόρτων κλπ. βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ άλλες έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε ολόκληρη την Δ.Ε Λούρου.
Επίσης ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του ιστορικού Ναού του Αγίου Ιωσήφ στον Ωρωπό ο οποίος γιορτάζει την Κυριακή 8 Μαΐου και αναμένεται να υποδεχτεί εκατοντάδες πιστούς από την ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο, οι παρεμβάσεις από τον Δήμο θα επεκταθούν σε κάθε γωνιά και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων (Πρέβεζας, Λούρου και Ζαλόγγου) και θα είναι συνεχείς με στόχο την αναβάθμιση της
καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών, την αντιπυρική προστασία ενόψει της θερινής περιόδου αλλά και τη διατήρηση της εικόνας μιας καθαρής και φιλόξενης πόλης.
Στην Άρτα «ταξιδεύει» η παράδοση του Πωγωνίου μετά από πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» για παρουσίαση της Πωγωνίσιας Φορεσιάς.
Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου και τον Πολιτιστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8:30μ.μ., στην Πνευματική Στέγη του Συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Φιλόλογο κ. Βλάχου – Νόνη Λευκή για την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες της Πωγωνίσια Φορεσιάς, θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πωγωνίου κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης κ. Νικόλαος Μπανταλούκας και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Δελβινακίου κ. Μιχάλης Μάγκος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση του τμήματος γυναικών.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς και μουσική από το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Λιόντου.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Κοντά στους Ηπειρώτες-εκθέτες στην διεθνή έκθεση Hermes Expo, η οποία έλαβε χώρα στο Old Bridge, Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, βρέθηκε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.
Ο κ. Δήμου είχε την ευκαιρία σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Ηπειρώτες-εκθέτες να διαπιστώσει και από κοντά το υψηλό επίπεδο παρουσίασης των προϊόντων. Επιπλέον, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου και του επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από το οποίο έλαβε και αναμνηστική πλακέτα.
Τον χαιρετισμό του στην έναρξη της έκθεσης, ο κ. Δήμου συνεχάρη τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Έκθεσης κ. Κοτρότσιο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της Ελλάδος και των επιχειρήσεων στην αγορά των ΗΠΑ. Τόνισε δε, ότι το ΠΣΗΕ παραμένει αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και εν γενεί της επιχειρηματικής κοινότητας για την αποτελεσματική προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους.
Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας
Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Η MarBella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με τρία ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarΒella Corfu και το MarΒella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στην Κέρκυρα, και το MarΒella Elix, στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας.
Το MarBella Elix αναζητά επαγγελματία για τη θέση του Φύλακα
Αρμοδιότητες:
- Υπεύθυνος στην διατήρηση της ασφάλειας του ξενοδοχείου
Προσόντα:
- Προηγούμενη ανάλογη εμπειρία σε ξενοδοχείο 4* ή 5* θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
- Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας
- Επιθυμητή η γνώση Αγγλικής γλώσσας
- Εξωστρεφής και ευχάριστη προσωπικότητα
- Άριστη ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικό πνεύμα
- Επαγγελματική συμπεριφορά
Παροχές:
- Δυναμικό και εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
- Εποχιακή απασχόληση
- Διαμονή και διατροφή
Κάνε την αίτησή σου εδώ και γίνε μέλος της MarBella Collection!
Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.
HR DEPARTMENT -MARBELLA COLLECTION
T +30 26610 71126
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.