Ήταν Σεπτέμβριος του 1989 (13/9) όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε νικηφόρα (3-2) την αγγλική ομάδα Σουόνσι για το τότε Κύπελλο Κυπελλούχων και προκρίθηκε στον Β' γύρο της διοργάνωσης καθ' ότι είχε αποσπάσει ισοπαλία 3-3 στην Αγγλία.

Ο γερμανικός Τύπος στην προσπάθειά του να φτιάξει το πορτρέτο του νέου αρχηγού της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στέκεται σε κάποια σημεία που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς. Το Tagesspiegel μεταξύ άλλων προβάλει το ότι: “έχει πτυχίο από το Χάρβαρντ”!

Hpeirotesssssssss

Εντυπωσιακή λένε ότι ήταν, όσον αφορά τη συμμετοχή της νεολαίας, η συγκέντρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα δύο ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής. Εάν κάποιος πολιτικός καταφέρνει τη σήμερον ημέρα να εμπνέει τη νεολαία είναι από μόνο του είδηση και φυσικά πολύ σημαντικό για τον ίδιο.

Η ανατολή του 2016 βρίσκει την χώρα μας και τους Έλληνες βυθισμένους στη βαθιά οικονομική ύφεση και το προσφυγικό ζήτημα στην κορύφωσή του. Το 2015 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, η 7η χρονιά συνεχόμενη της πιο βαριάς κοινωνικοοικονομικής κρίσης γνώρισε μεταπολεμικά η χώρα μας.

venizelosssssssssssssssss
 
 
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διερευνητικών εντολών και εκτός σοβαρού απροόπτου (σ.σ. εκκρεμεί η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας), οδεύουμε ολοταχώς προς νέες εκλογές στα μέσα Ιουνίου.

Η πρόσφατη αλαζωνική παρότρυνση του Άδωνι στο γερμανικό περιοδικό Focus για "χρεοκοπία εδώ και τώρα" αποκαλύπτει, κατά την άποψή μου, ένα σενάριο που δεν είναι απίθανο. Προφανώς και είναι σαφές ότι οι δανειστές δεν αποφάσισαν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε capital controls επειδή άκουσαν τον Άδωνι.

deiktes piso

Κυριακή 31 Μαρτίου. Ξύπνησα με την αγαπημένη μου από παιδί συνήθεια. Το ραδιοφωνάκι. Το πρώτο πράγμα που άκουσα όταν το άνοιξα ήταν ότι η ώρα άλλαξε… Οι δείκτες των ρολογιών –είπε η εκφωνήτρια- πήγαν μία ώρα μπροστά…. Και συνέχισε την ειδησεογραφία της ημέρας μιλώντας για τα προβλήματα στην Κύπρο, την ανεργία που καλπάζει, τις απολύσεις που επίκειται στον δημόσιο τομέα, τα χαράτσια στα ακίνητα κλπ., κλπ.

 alt

Μπήκαμε –επιτέλους- στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Την μοναδική πραγματική και κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, όπου ο λαός καλείται να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας.

More Articles ...

e horos logo