Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου σε αναοίκωσή της γνωστοποιεί ότι καταργεί τις χρεώσεις εμβασμάτων και τα έξοδα συντήρησης λογαριασμών όψεως για τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η απόφαση της Τράπεζας αφορά Συλλόγους, Ιδρύματα, Σωματεία, Κληροδοτήματα και λοιπά Νομικά Πρόσωπα μη κερδοσκοπικού και κοινωφελούς χαρακτήρα.

Σε συνέχεια της εφαρμογής της απόφασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας δήλωσε "Από την προηγούμενη χρονιά έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες που αφορούν την κατάργηση εξόδων και προμηθειών για την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών ηλεκτρικού, νερού και τηλεφωνίας για τους ιδιώτες πελάτες μας που τηρούν λογαριασμούς Ταμιευτηρίου. Παράλληλα προσφέρουμε από τις χαμηλότερες χρεώσεις στους εταιρικούς λογαριασμούς όψεως, όπως για παράδειγμα 0,9 ευρώ για άμεσο έμβασμα (instantpayment) προκειμένου οι επιχειρήσεις της Ηπείρου να μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, μειώνοντας τις τραπεζικές χρέωσεις σε κοινωνικούς φορείς της Ηπείρου. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να συμβάλουμε στην αύξηση του έργου και του κοινωνικού αποτυπώματος που αφήνουν στον τόπο μας".

-Τέλος-

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 18.000 Ηπειρωτών αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο που σχεδιάζει η Τράπεζα θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία, όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους .

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

την TouchpointStrategies: Θοδωρής Καλαμάκης, τηλ: 217 77 78 575, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">thodoris.kalamakis@touchpoint.gr

την Τράπεζα Ηπείρου: Ιωάννα Ζηκοπούλου, τηλ: 26510 59095, izikopoulou@epirusbank.gr

Η ΙΚΕΑ σε ανακοίνωσή της καλωσορίζει τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα Swedish House Mafia! 

Πιο συγκεκριμένα σημειώνει: "Η νέα συλλεκτική σειρά δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν τη μουσική και συνθέτουν, ώστε να βρουν την έμπνευσή τους, στον δικό τους χώρο

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, υποδέχεται τη νέα συλλεκτική σειρά OBEGRÄNSAD, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το μουσικό συγκρότημα Swedish House Mafia. Αξιοποιώντας τις γνώσεις του συγκροτήματος στη μουσική παραγωγή, σχεδιάστηκε μια σειρά με έξυπνες λύσεις επίπλων για τη διαμόρφωση του χώρου σας, είτε είστε μουσικός παραγωγός, DJ ή μουσικός – καθώς και δημιουργικές λύσεις απλά για να ακούτε τη μουσική σας.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής σειράς, η ΙΚΕΑ μας προσκαλεί το Σάββατο 12/11 στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα για να απολαύσουμε live μουσική από τον KISS FM από τις 12:00 έως τις 15:00 καθώς και πολλές εκπλήξεις!

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr και δημιουργήστε το δικό σας χώρο έμπνευσης"

Σε ανακοίνωση της γαλακτοβοιμηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ" αναφέρονται τα εξής: "Σταθερά πρώτη στην προτίμηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού παραμένει η εταιρεία ΔΩΔΩΔΗ στην κατηγορία της φέτας, βάσει των πιο πρόσφατων στοιχείων της IRI, καθώς θα συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία επιλογή, χάρη στην εξαίρετη ποιότητα και την αυθεντική γεύση των προϊόντων της.

Ειδικότερα, με βάση τα ευρήματα της σχετικής έρευνας, κατά τη διάρκεια του 2021, η εταιρεία διατήρησε σταθερά το ηγετικό μερίδιο αγοράς σε αξία, ενώ σε σχέση με το 2020, αύξησε την ποσότητα του γάλακτος που συλλέχθηκε, ξεπερνώντας τους 78.000 τόνους.

Η ΔΩΔΩΝΗ, πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π. Όλα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα, το οποίο η εταιρεία συλλέγει καθημερινά από τα αγνά βοσκοτόπια της Ηπείρου και άλλες περιοχές της χώρας, μέσω ενός διευρυμένου δίκτυού χιλιάδων συνεργαζόμενων παραγωγών. Με τη βοήθεια των αγνών πρώτων υλών, οι άνθρωποι της ΔΩΔΩΝΗ βάζουν καθημερινά όλο το μεράκι και την τεχνογνωσία τους, έτσι ώστε να μπορεί κάθε σπίτι σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να απολαμβάνει την ίδια μοναδική ποιότητα ΔΩΔΩΝΗ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί τα τελευταία χρόνια παραμένουμε σταθερά πρώτοι στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, το οποίο συνεχίζει να επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να παράγουμε αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης. Στη ΔΩΔΩΝΗ αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, καθώς για πάνω από μισό αιώνα η εταιρεία μας είναι συνώνυμο της ελληνικότητας και της παράδοσης. Αυτή η επιτυχία μας εμπνέει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά μας, στηρίζοντας σταθερά τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, παράλληλα με την διαρκή μας προσπάθεια να καταξιώσουμε την Π.Ο.Π φέτα στην συνείδηση των καταναλωτών σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ως ένα προϊόν με μεγάλη θρεπτική αξία, ασύγκριτη ποιότητα και μοναδική γεύση».

 Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, ενημερώνει για τα εξής: "Στo πλαίσιo της διαρκούς ανάπτυξης του αερολιμένα Ιωαννίνων επαναλειτουργεί και φέτος το Γραφείο Πληροφοριών που επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με σκοπό την πληρέστερη τουριστική ενημέρωση και εξυπηρέτηση των επιβατών που επισκέπτονται την Ήπειρο.

Το γραφείο στεγάζεται στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου και λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα, παρέχοντας πλούσιο τουριστικό υλικό και χάρτες της ευρύτερης περιοχής καθώς και πληροφοριακό υλικό για όλα τα μουσεία, τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, την γαστρονομία καθώς και τις υπαίθριες δραστηριότητες της περιοχής.

Τις πληροφορίες στους επισκέπτες τις παρέχει η συνεργάτιδα της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κα Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία είναι αρχαιολόγος και συνοδός τουριστικών γκρουπ.

Επιπλέον στον χώρο είναι εγκατεστημένη και μια οθόνη touch screen για την καλύτερη ενημέρωση των επιβατών.

Το γραφείο λειτουργεί σε συνεργασία με τον αερολιμένα Ιωαννίνων, την Περιφέρεια Ηπείρου, τους δήμους του Νομού και την Ελληνική αστυνομία.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ"

Σε συνέχεια και σε ανταπόκριση της επιστολής που απέστειλαν σύλλογοι και πρόεδροι κοινοτήτων της Δ.Ε. Θεσπρωτικού προς τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου με την οποία ζητούσαν να ενσκήψει πάνω από τα προβλήματα των κοινοτήτων της Λάκκας Θεσπρωτικού με στόχο να αναληφθούν πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας ώστε να σταματήσει η φθίνουσα πορεία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Αυγούστου συνάντηση στο Θεσπρωτικό.

Μέλη Ιδιωτικής εταιρίας που απέστειλε η Π.Ε. Πρέβεζας, ενημέρωσαν επιχειρηματίες και κατοίκους του Θεσπρωτικού και της ευρύτερης περιοχής για τις δυνατότητες χρηματοδότησης επιχειρηματικών προτάσεων στο πλαίσιο ενός στρατηγικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού για την περιοχή.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας η οποία έχει ως αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης προς τους φορείς τοπικής ανάπτυξης, του ΟΤΑ και τους σχετιζόμενους με αυτούς φορείς, την εκπόνηση αναπτυξιακών μελετών, τον στρατηγικός, χωρικός και επιχειρησιακό αναπτυξιακό σχεδιασμό, την υποστήριξη και αξιολόγηση προγραμμάτων τοπικής Ανάπτυξης (π.χ. LEADER), την εξεύρεση χρηματοδοτικών μέσων και αναπτυξιακών εργαλείων, την παροχή επενδυτικών συμβουλών προς ιδιώτες, την υποστήριξή τους για την εκπόνηση επιχειρηματικών και επενδυτικών σχεδίων, καθώς και την ένταξή τους σε συγχρηματοτούμενα προγράμματα, αναφέρθηκαν στις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής και ζήτησαν προτάσεις που δύναται να συγχρηματοδοτηθούν.

Ζήτησαν να γίνει συλλογή επιχειρησιακών προτάσεων ώστε σε μία μελλοντική συνάντηση που θα ορισθεί σύντομα να μπορούν ν’ αναφερθούν με περισσότερη σαφήνεια στο ποιες εξ’ αυτών έχουν ισχυρές δυνατότητες συγχρηματοδοτήσεως από εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα και κυρίως από το ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας του Υπουργείου Οικονομικών.  

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την πλευρά του Δήμου Ζηρού που στηρίζει την πρωτοβουλία συλλόγων και φορέων για την ανάπτυξη της περιοχής οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ρεμπής Ζήκος και Δήμος Χρήστος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΖΗ κ. Θεόδωρος Πανούσης, ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας του Δήμου κ. Γεώργιος Καρζής, η πρόεδρος του Τ.Σ. Θεσπρωτικού κα Ερμίνα Γεωργαλή, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, αρκετοί επιχειρηματίες και κάτοικοι της Δ.Ε. θεσπρωτικού.

 

 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: "Το νέο mobilebankingapp της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου είναι πλέον διαθέσιμο για να αποτελέσει τον προσωποποιημένο ηλεκτρονικό βοηθό για τους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια από το κινητό ή το tablet. Η δημιουργία της νέας εφαρμογής εντάσσεται στο σχέδιο υλοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού της Τράπεζας, με στόχο να διαθέσει νέα ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, βελτιστοποιώντας τις λειτουργικές της διαδικασίες με ασφάλεια.
Η νέα εφαρμογή mobilebanking της Τράπεζας Ηπείρου, διαθέσιμη για Android και iOS/iPadOS συσκευές, προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη της Τράπεζας να την προσαρμόζει σύμφωνα με τις επιλογές του, ξεφεύγοντας από την τυποποιημένη προσέγγιση. Συγκεκριμένα, το νέο app παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με βιομετρικά στοιχεία, διαχείρισης νέων λογαριασμών και καρτών, υλοποίησης συναλλαγών αλλά και πληροφόρησης για σχεδόν το σύνολο των διαθέσιμων τραπεζικών προϊόντων (καταθέσεις, δάνεια, επιταγές, κάρτες, πληρωμές, κοκ).
Επιπλέον, το mobilebankingapp της Τράπεζας Ηπείρου προσφέρει επιχειρηματικές λειτουργίες, τη δυνατότητα πληρωμών λογαριασμών, άμεσων αποστολών και λήψεων χρημάτων, καθώς και την επιλογή υλοποίησης μελλοντικών και επαναλαμβανόμενων συναλλαγών, παρέχοντας στον χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία στη διαχείριση των εξόδων του. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει συναλλαγές με έξυπνα φίλτρα, να δημιουργήσει επαφές για αποστολή και λήψη χρημάτων, να ενημερώνεται για το δικό του αφορολόγητο καθώς και να λαμβάνει άμεσες ειδοποιήσεις από την Τράπεζα. Τέλος, οι ενισχυμένες λειτουργίες ασφάλειας και το Strong Customer Authentication που διαθέτει για την αποτροπή υποκλοπών, καθιστούν τη νέα εφαρμογή ένα σύγχρονο ψηφιακό εργαλείο που συνδυάζει αποτελεσματικά την ευελιξία με την ασφάλεια που απαιτείται σε όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών.
Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, αναφερόμενος στο νέο mobilebankingapp, δήλωσε σχετικά: «Η ψηφιακή αναβάθμιση της Τράπεζας με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, αποσκοπεί στην προσωποποιημένη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και στη διατήρηση της ισχυρής της θέσης στην Ήπειρο, για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Με το λανσάρισμα της νέας εφαρμογής mobile banking προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν όλες τους τις συναλλαγές άμεσα και με ασφάλεια. Η επιτυχής μετάβαση της Τράπεζας Ηπείρου στη νέα ψηφιακή εποχή, ενισχύει τον ρόλο της στην τοπική κοινωνία, με στόχο να αποτελεί εταιρεία πρότυπο τόσο στην Ήπειρο όσο και μεταξύ των Συνεταιριστικών Τραπεζών στην Ελλάδα".

 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι "συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» υποστηρίζοντας ενεργά τις πρωτοβουλίες βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των κατοικιών που έχουν ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων για τους ωφελούμενους αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσω του εν λόγω Προγράμματος, που αποτελεί εκσυγχρονισμό του Προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ΄ οίκων», η Τράπεζα Ηπείρου παρέχει στους δικαιούχους επιχορήγηση κεφαλαίου έως και 85% (για τις λιγνιτικές περιοχές έως 95%) του επιλέξιμου προϋπολογισμού, 100% επιδότηση τόκων, κάλυψη κατά 100% δαπάνης ενεργειακού επιθεωρητή, μελετών και συμβούλου έργου. H διάρκεια του δανείου είναι 4, 5 ή 6 έτη, ενώ το επιτόκιο είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου και διαμορφώνεται στο 4%.

Οι χρηματοδοτούμενες εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των σπιτιών περιλαμβάνουν παρεμβάσεις σε κουφώματα/συστήματα σκίασης/αερισμού, θερμομόνωση, συστήματα θέρμανσης ψύξης, συστήματα ζεστού νερού χρήσης και άλλα συστήματα αυτονόμησης όπως φωτοβολταϊκά συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (συσσωρευτές), σημεία επαναφόρτισης ηλεκτροκίνητου οχήματος, συσκευές διαχείρισης ενέργειας (smart home), αναβάθμιση ανελκυστήρα και αναβάθμιση φωτισμού.

Επιλέξιμες κατοικίες είναι η μονοκατοικία, η πολυκατοικία καθώς και το μεμονωμένο διαμέρισμα που πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία.
  • Υφίσταται νόμιμα, δηλαδή έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια ή υπάρχει άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο.
  • Έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.
  • Δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα

Το Πρόγραμμα Χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) Περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης, του ΕΣΠΑ 2014-2020, με δικαιούχο του Προγράμματος την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ.

Οι αιτήσεις για την περιφέρεια Ηπείρου – Ιονίων Νήσων έχουν ημερομηνία έναρξης τις 11/12/2020 και υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο https://exoikonomo2020.gov.gr

Αναλυτικά ο Οδηγός του Προγράμματος.

More Articles ...

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza