EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργάνωσε στο ξενοδοχείο DuLac την «Επιχειρηματική Γιορτή 2018», στην οποία πραγματοποιήθηκε βράβευση των Επιχειρήσεων-Μελών και κοπή πίτας για το νέο έτος.

Η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου, συμμετείχε στην εκδήλωση και απηύθυνε χαιρετισμό. Στην τοποθέτησή της επισήμανε πως η ελληνική οικονομία έχει υποστεί βαριά πλήγματα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις να έχουν δεχτεί μεγάλες πιέσεις.

Συνεχίζοντας, σημείωσε πως παρά τη σταθεροποίηση της οικονομίας, βασικός στόχος αποτελεί η ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών μέσω διάφορων χρηματοδοτικών εργαλείων, αλλά και των συνεταιριστικών τραπεζών, οι οποίες κατανοούν και διερμηνεύουν τις τοπικές ανάγκες.

Κλείνοντας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η φορολογική ελάφρυνση των επιχειρήσεων αποτελεί μέλημα της Πολιτείας, παράλληλα με τη σταδιακή σταθεροποίηση βασικών οικονομικών μεγεθών και εξέπεμψε μήνυμα αισιοδοξίας αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «με πνεύμα συνεργασίας, επιμονή και υπομονή, εργατικότητα, καινοτομίες και δημιουργικότητα, τα πράγματα συνεχώς θα βελτιώνονται για όλους μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά και τον τόπο μας».

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza