Πολιτισμός
Στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού για την Πανσέληνο,με το γενικό τίτλο «Στο φως του φεγγαριού». Ο αρχαιολογικός χώρος το Σάββατο θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ μέχρι τη μία το πρωί.
dodoniΣτον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού για την Πανσέληνο, με το γενικό τίτλο «Στο φως του φεγγαριού». Ο αρχαιολογικός χώρος το Σάββατο θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ μέχρι τη μία το πρωί.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, στο λυόμενο θέατρο της Δωδώνης θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου και του συγκροτήματος «Primavera en Salonico» με τίτλο «Τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο». Η συναυλία περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα με έναν σύγχρονο τρόπο.


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo