Πολιτισμός
Το Υπουργείο Πολιτισμού θα ανοίξει το βράδυ του Σαββάτου,της μεγάλης Πανσελήνου του Αυγούστου, εβδομήντα δύο Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία σε όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια των προσπαθειών για την γνωριμία και την εξοικείωση του κοινού με τους αρχαιολογικούς χώρους και ευρύτερα με την πολιτιστική κληρονομιά.
Το Υπουργείο Πολιτισμού θα ανοίξει το βράδυ του Σαββάτου, της μεγάλης Πανσελήνου του Αυγούστου, εβδομήντα δύο Αρχαιολογικούς Χώρους, Μνημεία και Μουσεία σε όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια των προσπαθειών για την γνωριμία και την εξοικείωση του κοινού με τους αρχαιολογικούς χώρους και ευρύτερα με την πολιτιστική κληρονομιά.

Στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού για την Πανσέληνο, με το γενικό τίτλο «Στο φως του φεγγαριού». Ο αρχαιολογικός χώρος το Σάββατο θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το βράδυ μέχρι τη μία το πρωί.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, στο λυόμενο θέατρο της Δωδώνης θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Σαββίνας Γιαννάτου και του συγκροτήματος «Primavera en Salonico» με τίτλο «Τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο». Η συναυλία περιλαμβάνει ειδικά επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα με έναν σύγχρονο τρόπο.

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo