Πολιτισμός
Αυτό το Σαββατοκύριακο,30 και 31 Αυγούστου, ξεκινούν τα Εικαστικά Εργαστήρια "Είμαι καλλιτέχνης –Σέβομαι τη Φύση"με υλικά που ανακυκλώνονται και παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους, στο Δήμο Λούρου. Τα Εικαστικά Εργαστήρια είναι ανοιχτά σε όλους, θα γίνουν δε στην Πλατεία Ηρώων, απέναντι από το Δημαρχείο του Λούρου.
posterergaΑυτό το Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Αυγούστου, ξεκινούν τα Εικαστικά Εργαστήρια "Είμαι καλλιτέχνης –Σέβομαι τη Φύση" με υλικά που ανακυκλώνονται και παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους, στο Δήμο Λούρου.

Τα Εικαστικά Εργαστήρια είναι ανοιχτά σε όλους, θα γίνουν δε στην Πλατεία Ηρώων, απέναντι από το Δημαρχείο του Λούρου.

Τα Εργαστήρια ξεκινούν στις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και τις δύο μέρες.

Επιμελητές των εργαστηρίων αυτών που θα γίνουν συνολικά σε τέσσερις δήμους (Πρέβεζας, Λούρου,Θεσπρωτικού και Πάργας ) είναι η επιμελήτρια-κριτικός τέχνης και μουσειοπαιδαγωγός  Μαρία Αγγελή και ο Αλέξανδρος Pfaff εικαστικός καλλιτέχνης, καθηγητής εικαστικής εκπαίδευσης και συντονιστής ομάδων αυτογνωσίας, οι οποίοι έχουν την εμπειρία άλλων καλλιτεχνικών-περιβαλλοντικών δράσεων.


Τα επόμενα Εικαστικά Εργαστήρια θα γίνουν


  • στις 6-7 Σεπτεμβρίου στο Μεσοπόταμο Δήμου Θεσπρωτικού,
  • 13-14 Σεπτεμβρίου δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας,
  • 20-21 Σεπτεμβρίου Πλατεία Καμάρες, δίπλα στο Δημαρχείο Πάργας Ώρες : 11:00-14:00
Τα εργαστήρια σύγχρονου χορού συνεχίζονται με δάσκαλο τον κο Θωμά Γκουντή. Δε χρειάζεται κάποιος να έχει ασχοληθεί με το χορό , μπορεί να έρθει και να μπει στην ομάδα  και τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου δε θα είναι πια τα ίδια!

Η παρακολούθηση των εργαστηρίων είναι δωρεάν (Για συμμετοχές μπορείτε να καλέσετε στο 26820 89255, ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε και από το επόμενο Σαβ/κο). Το πρόγραμμα των εργαστηρίων έχει ως εξής:
  • 30-31 Αυγούστου, 5ο Εργαστήρι Χορού.
  • 6-7 Σεπτεμβρίου, 6ο Εργαστήρι Χορού.
  • 13-14 Σεπτεμβρίου, 7ο Εργαστήρι Χορού.
  • 20-21 Σεπτεμβρίου, 8ο Εργαστήρι Χορού.
Οι δραστηριότητες του προγράμματος κορυφώνονται στις 27 Σεπτεμβρίου στο Φόρουμ Ανοιχτού Διαλόγου με δύο θεματικές ενότητες : ‘Ανακύκλωση & Περιβάλλον’ και ‘Διαπολιτισμικός Διάλογος’, τα εγκαίνια της έκθεσης των έργων που θα έχουν δημιουργηθεί στα Εικαστικά Εργαστήρια και την χορευτική παράσταση "Διανόηση του Σώματος και Περιβάλλον".

Το έργο ‘ Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον’ υλοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τοπικούς χορηγούς.

Πληροφορίες / Συμμετοχές
Πολιτιστική Αντένα Πρέβεζας
Συντονίστρια Φωτεινή Παπαχατζή
Τηλ. 26820 -54445, 6973447018
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   www.eocf-ai.org

To Hpeiros.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος "Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον"

- Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
- Συντονίστρια της Ομάδας του Λούρου είναι η κα Δήμητρα Κοψάρη με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6945350762 για περισσότερες πληροφορίες.
- Η Ομάδα Νέων της Πολιτιστικής Αντένας Πρέβεζας υλοποιεί το έργο ‘Άνθρωπος Τέχνη Περιβάλλον’ προσφέροντας την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους και όσους αισθάνονται νέοι ,να συμμετέχουν σε εργαστήρια καλλιτεχνικής έκφρασης ,αλλά και προβληματισμού σε σχέση με το περιβάλλον και το διαπολιτισμικό διάλογο.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo