Πολιτισμός

monika7

Μετά από την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά live το καινούργιο της άλμπουμ “Secret In The Dark”

, η Μόνικα υποδέχεται τη νέα χρονιά περνώντας από μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για να διαδώσει το μυστικό και να συστήσει από κοντά σε ακόμα περισσότερο κόσμο τον τρίτο της δίσκο. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα στις 7 Φεβρουαρίου 2015 στο Factory of Sound Ioannina (Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα).
 
Με ανανεωμένο μουσικό προφίλ, η Μόνικα υπόσχεται να αναβιώσει το 70s vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε με σύγχρονη pop αισθητική στο “Secret In The Dark”, με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, “Back To Black”), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings (που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson κ.ά.) και την Menahan Street Band (συνεργάτες των Black Keys)  με τους οποίους εμφανίστηκε πρόσφατα στην συναυλία της στην Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα, μετά από αρκετό καιρό, θα ακουστούν ξανά οι πολυαγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της Μόνικας από ολόκληρη τη δισκογραφία της.
 
Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες στάσεις αυτής της περιοδείας, κατά τη διάρκεια της οποίας η Μόνικα θα μυήσει τους θαυμαστές της στα μυστικά του “Secret In The Dark”, πολλά από τα οποία – “Shake Your Hands”, “Babyboy” και το ομώνυμο κομμάτι - έχουν κερδίσει ήδη την αγάπη των ακροατών ανά την Ελλάδα.
 
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
 
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στα 10 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους, αλλά και στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.
 
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, Factory Of Sound Ioannina: Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Ανδρέα Μιαούλη 100, Ιωάννινα, τηλ. 26510 36436 / www.factoryofsoundioannina.gr.
 
Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και online στο www.viva.gr.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo