ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Με τη φράση «Είμαστε έτοιμοι για μια Δημιουργική και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Διοίκηση του Δήμου μας» και με μια ρητή δέσμευση απέναντι στους δημότες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων που

θέτει η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» για την διεκδίκηση του Δήμου Ζίτσας, του δεύτερου σε πληθυσμιακό μέγεθος Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Διογένης» στην Ελεούσα, που αποδείχθηκε πολύ μικρή για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην

ανοιχτή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης.

Ενώπιων βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών, πρώην δημάρχων, εκπροσώπων κομμάτων και φορέων, καθώς και απλών πολιτών, που πιστεύουν στην αναγκαιότητα αλλαγής σελίδας στο Δήμο Ζίτσας, ο Βασίλης Γαρδίκος, παρουσίασε το όραμά του

για το Δήμο, κάνοντας αναφορές στο παρόν και στο παρελθόν, με λόγο απλό και ειλικρινή.

«Είμαστε εδώ ενωμένοι και έτοιμοι για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ζίτσας.

Με την υπευθυνότητά μας, την εντιμότητα, την αποτελεσματικότητα, την διορατικότητα και την αξιοπρέπεια μας!», σημείωσε χαρακτηριστικά, ανοίγοντας την ομιλία του, στέλνοντας μήνυμα νίκης σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Ακολούθως περιέγραψε με συγκίνηση το δύσκολο, αλλά δημιουργικό «ταξίδι» των πέντε χρόνων, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους συνεργάτες - φίλους του και στους δημότες, που αποτελούν την κινητήριο δύναμη, σε αυτό τον μεγάλο αγώνα.

 

 

 

«Αυτά τα πέντε χρόνια δώσαμε την μάχη να κρατηθούμε όρθιοι απέναντι σε ό,τι πιο παλαιοκομματικό υπάρχει. Σε ανθρώπους που οι Δημότες τους εμπιστεύθηκαν τις τύχες του Δήμου και αυτοί τον χρησιμοποίησαν ως λάφυρο» τόνισε και πρόσθεσε:

«Πέντε χρόνια ήμασταν συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Είχαμε παρουσία και παρέμβαση στα Συμβούλια.

Συμμετείχαμε κανονικά στις επιτροπές και ανταποκρινόμαστε πλήρως στο θεσμικό μας ρόλο, χωρίς καμία αμοιβή.

Με μόνο γνώμονα την ευθύνη προς τον συνδημότη, την όρεξη για προσφορά, την ανιδιοτέλεια.

Σ’ αυτά τα πέντε χρόνια, μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις που ζυμώθηκαν μέσα στο Δ.Σ. κατανοήσαμε όλοι μας πως η συνένωση των δυνάμεων μας σε μια πλατιά αυτοδιοικητική συνεργασία είναι ο δρόμος της ανατροπής.

Συνένωση των δυνάμεων και συνεργασία πάνω σε προγραμματικές θέσεις, βασισμένες σε αρχές, κανόνες και αξίες. Με μοναδικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Με την κοινωνία συμμέτοχη, με τον δημότη ενεργό.

Τολμήσαμε, ακολουθήσαμε διαδικασίες, κάναμε όλοι μας αμοιβαίες υποχωρήσεις, δώσαμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί πιστεύουμε πως ο Δήμος αξίζει ένα καλύτερο αύριο».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας άσκησε σκληρή κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, για την πενταετή θητεία – την μεγαλύτερη, όπως είπε, στα χρονικά δημοτική θητεία, καταλογίζοντάς της, ανικανότητα και έλλειψη σχεδιασμού.

«Υπάρχει έπαρση και αλαζονεία. Η λογοδοσία είναι άγνωστη λέξη. Στα πέντε χρόνια ούτε μία απολογιστική συνεδρίαση του Δ.Σ. που είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να κάνει 1 φορά τον χρόνο» ανέφερε ο κ. Γαρδίκος για να συμπληρώσει ότι δεν ελήφθη καμία πρωτοβουλία για την ερημοποίηση της περιοχής, για την προσέλκυση επενδύσεων στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, για το βιοαέριο, τη λυματολάσπη, την Αμπελουργική Ζώνη, τους Υδρογονάνθρακες, τον Καλαμά, τον περιφερειακό σχεδιασμό, την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, το αιολικό πάρκο στον Κασιδιάρη, το υδροηλεκτρικό Ζίτσας και ζητήματα καθημερινότητας.

 

«Κανένα αποτύπωμα στον δήμο Ζίτσας» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Γαρδίκος, ανέλυσε τις προτεραιότητες πολιτικής για το Δήμο Ζίτσας, οι οποίες συνοψίζονται:

Στην οργάνωση και λειτουργία του Δήμου σε σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής, αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Στην προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος.

Στην οργάνωση και παροχή υψηλής ποιότητας κοινωνικών υπηρεσιών, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Στην ανάδειξη της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Παράλληλα, η παράταξη δεσμεύεται για την εκπόνηση νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Ζίτσας για την περίοδο 2020 – 2023, το οποίο θα αποτελέσει το εργαλείο άσκησης διοίκησης και πολιτικών από τη δημοτική αρχή, αλλά και εργαλείο αξιολόγησης της επίτευξης των τιθέμενων στόχων.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, η εκπόνηση θα βασιστεί στον σαφή καθορισμό των ρόλων των οργάνων διοίκησης και του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου και θα επιτευχθεί με την ενεργό συμμετοχή των δημοτών του Δήμου.

Ακολούθως, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, έχουν «ζυμωθεί» με την ενεργή παρουσία τους στην τοπική κοινωνία και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τις ικανότητές τους στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις λανθασμένες επιλογές. «Είναι το ψηφοδέλτιο μας, το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης μας», όπως υπογράμμισε ο κ. Γαρδίκος.

 

 

 

 

 

 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΑΛΗΣ

- ΓΕΡΟΥΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- ΖΑΪΜΗΣ ΗΛΙΑΣ

- ΛΕΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

- ΡΑΠΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΥΜΕΝΩΝ

- ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- ΜΠΑΛΑΤΣΌΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

- ΣΚΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΙΤΣΑΣ

- ΚΩΤΣΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

- ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- ΜΠΡΑΓΙΑΣ ΦΩΤΗΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΛΟΣΣΩΝ

- ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

- ΛΑΒΔΑΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

- ΛΕΚΚΑ - ΠΡΑΠΑ ΣΤΑΣΙΝΗ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΣΣΑΡΩΝΟΣ

- ΓΚΑΒΡΕΣΗ-ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

- ΓΚΑΡΑΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

- ΓΟΥΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

- ΖΗΣΗ ΟΛΓΑ

- ΚΑΖΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

- ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

- ΚΩΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Δάσκαλος-Ειδικός Παιδαγωγός

- ΜΑΛΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

- ΜΑΤΣΑΓΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

- ΝΑΣΙΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Οικονομολόγος/Λογιστής

- ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

- ΝΤΑΦΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

- ΝΤΙΝΟΥ ΡΙΡΙΚΑ

- ΠΑΪΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

- ΠΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

- ΣΤΕΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ -

- ΤΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

- ΤΖΙΜΑ ΕΛΕΝΗ

- ΤΣΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

- ΦΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

e horos logo

  tsiolis

podilata

 

 KarzPreveza

 

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος με επιστολή της  προς Προέδρους Αδελφοτήτων, Συλλόγων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών, ζητάει από κάθε σύλλογο που λειτουργεί χορευτικό τμήμα να προτείνει δύο

 

ζευγάρια χορευτών προκειμένου να πάρουν μέρος σε παράσταση της ΠΣΕ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 3 Οκτωβρίου.

 

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή που έχει θέμα: 'Επιλογή χορευτών για την παράσταση της ΠΣΕ στο Ηρώδειο' αναφέρονται τα εξής:

 

Αγαπητοί συμπατριώτες

 

Η ΠΣΕ στις 3 Οκτωβρίου 2018 έχει προγραμματίσει εκδήλωση ηπειρώτικης Παράδοσης και Πολιτισμού στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Μεταξύ των  συντελεστών της εκδήλωσης θα είναι και χορευτικά

 

που θα αποδώσουν ηπειρώτικους χορούς και θα απαρτίζονται από χορευτές των χορευτικών τμημάτων των συλλόγων μελών μας.

 

Προκειμένου να συγκροτηθούν τα χορευτικά αυτά παρακαλείσθε κάθε σύλλογος, να μας προτείνει με ευθύνη του, δύο ζευγάρια χορευτών, των καλύτερων, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

 

ώρα 11 πρωινή, στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                                                                                                                                                                    Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

                                                                                                                                                                      Γιώργος Δόσης                                                                    Κώστας Γαβριήλ

 

Σάρκα και οστά παίρνει η πρωτοβουλία της γαλακτοβιομηχανίας ΗΠΕΙΡΟΣ για τη δημιουργία μιας πρότυπης φάρμας αιγοπροβάτων σε ιδιόκτητη έκταση 47 στρεμμάτων, στην Καμπή Άρτας, 800 μέτρα μόλις από το εργοστάσιο της εταιρείας στον Αμμότοπο. Σήμερα, έχει ήδη προχωρήσει η κατασκευή των κτισμάτων, που θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Αυγούστου, ενώ η εγκατάσταση του εξοπλισμού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, με στόχο η φάρμα να είναι πλήρως λειτουργική τον Νοέμβριο του 2019.
Σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς και συνεχή κτηνιατρική παρακολούθηση, σκοπός της «Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ» είναι να συμβάλλει στην εξέλιξη συγκεκριμένων φυλών αιγοπροβάτων μέσω επιλεκτικής αναπαραγωγής των πιο ανθεκτικών και παραγωγικών ζώων καθώς επίσης να εφαρμόσει πρότυπες μεθόδους σταυλισμού, διατροφής και άμελξης που να συντελούν σε αυξημένη παραγωγή γάλακτος υψηλής διατροφικής αξίας και υγιεινής. Παράλληλα, κύριο μέλημα της δραστηριότητας της «Φάρμα ΗΠΕΙΡΟΣ» αποτελεί η διασφάλιση της ευζωίας των ζώων (animal welfare) καθώς και η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ζωικής παραγωγής στο περιβάλλον.
Η τεχνογνωσία που θα αναπτυχθεί θα είναι διαθέσιμη στους υπάρχοντες, αλλά και στους εν δυνάμει, συνεργάτες-κτηνοτρόφους της ΗΠΕΙΡΟΣ, στηρίζοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο τη λειτουργία των μονάδων τους, μέσω της βελτίωσης του ζωικού τους κεφαλαίου και την αύξηση παραγωγής γάλακτος υψηλής ποιότητας.

 

ΠΗΓΗ: https://geoponiprevezas.blogspot.com

Όπως ανακοίνωση η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας "Πραγματοποιήθηκε (Τρίτη 16 Απριλίου 2019) συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΣΕ με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών – μελών της ΠΣΕ μετά από πρόσκληση του ΔΣ της Πανηπειρωτικής «για μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων, για τα προβλήματα της Ηπείρου και τα θέματα που απασχολούν την Ηπειρωτική αποδημία».

Στη συνάντηση κυριάρχησε η διάθεση και θέληση όλων να συμβάλουν αποφασιστικά, όχι μόνο στη σφυρηλάτηση δεσμών συνεργασίας και δράσης, αλλά και αγωνιστικής τακτικής για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τα σωματεία και εν γένει την ηπειρώτικη αποδημία.
Από την Ομοσπονδία Ραδοβιζινών Άρτας συμμετείχε ο Γεώργιος Κουρτέσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα προβολής των θεμάτων της περιοχής, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα ανάδειξης των πολιτιστικών μνημείων της. Επίσης πως αναγκαία καθίσταται η συμμετοχή της Πανηπειρωτικής στις εκδηλώσεις της περιοχής (Σέλτσο, Καραϊσκάκεια κλ.). Ενημέρωσε την Πανηπειρωτική για την προσπάθεια αναστήλωσης της γέφυρας του Κοράκου και ζήτησε οι σχέσεις της Πανηπειρωτικής με την τοπική διοίκηση να είναι άμεσες και συχνές.
Ακολούθησε ο Χρήστος Λαναράς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζουμερκιωτών, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τζουμέρκα και ιδιαίτερα το πρόβλημα της συγκοινωνίας και την αναγκαιότητα κατασκευής νέου οδικού δικτύου. Επίσης τόνισε πως φέτος «…θα περπατήσουμε, θα διαβούμε το γεφύρι της Πλάκας που άρχισαν ήδη οι εργασίες αναστήλωσής του», και στάθηκε στην ιδιαίτερη συμβολή της ΠΣΕ στις διαδικασίες λήψης απόφασης για τα έργα. Επίσης ζήτησε, αναφερόμενος και στην προηγούμενη θετική εμπειρία, να συμμετέχουν τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ στα ΔΣ και τις Γενικές Συνελεύσεις των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων.
Από την Ομοσπονδία Καλαμά μίλησε ο πρόεδρος Κώστας Στεργίου και τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, κυρίως περιβαλλοντικά, εξόρυξης υδρογονανθράκων, εγκατάστασης ανεμογεννητριών και μόλυνσης του Καλαμά. Τα χαρακτήρισε μείζονα προβλήματα, ζοφερά, που αφορούν το μέλλον του τόπου και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή της Πανηπειρωτικής για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Από την Ομοσπονδία Μουργκάνας μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Κανακόπουλος. Πρότεινε τα ψηφίσματα της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής να κοινοποιούνται στις Ομοσπονδίες και αυτές ακολούθως να ενημερώνουν τα σωματεία. Επίσης, να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο τμήμα της νεολαίας αναδεικνύοντας την θετική εμπειρία από τα 2 τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, που διοργάνωσαν αδελφότητες και κατέθεσε προτάσεις για την προώθηση βιβλίων που αφορούν την Ήπειρο και ιδιαίτερα την περιοχή της Μουργκάνας.
Τέλος, από την Ομοσπονδία Κόνιτσας μίλησε ο πρόεδρος Μιχάλης Μαρτσέκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διάσωσης των Κοινοτικών Αρχείων, στο σοβαρότατο ζήτημα της αξιοποίησης των Κληροδοτημάτων και στην άμεση επαφή της Συνομοσπονδίας με όλες τις αποδημικές οργανώσεις του ελληνισμού, όπου γης.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντα στη διάθεση όλων των πατριωτών και οπωσδήποτε με πνεύμα κατανόησης και ηπειρώτικης ομοθυμίας από κοινού θα «παλέψουμε και θα επιλύσουμε τα προβλήματα μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς». Δεσμεύτηκε δε, για την συστηματική και οργανωμένη θεματική συνέχιση της επαφής με τις Ομοσπονδίες.
 
Το Γραφείο Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας"

 

Η Υδρα, η Ναύπακτος, το Ναύπλιο και η Μονεμβασιά έχουν τα πρωτεία φέτος στον πασχαλινό τουρισμό (Μ. Παρασκευή ώς Δευτέρα του Πάσχα), σύμφωνα με έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, ενώ στην Ήπειρο ο πιο δημοφιλής προορισμός είναι τα Ιωάννινα με την πληρότητα να αγγίζει το 90%. Ένας δεύτερος και ελαφρώς οικονομικότερος προορισμός για την Ήπειρο, είναι το Μέτσοβο με την πληρότητα να φτάνει στο 77%.

Η έρευνα αφορά ανεξάρτητα διαμερίσματα με το σήμα του ΕΟΤ και βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb και πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και την πρώτη του Απριλίου.

 Σε μια χρονιά που αναμένεται νέο ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, τα στοιχεία δείχνουν ενθαρρυντικά, αλλά τα ερωτήματα για το εάν υπάρχουν επαρκείς υποδομές στη χώρα μας και πόσο μεγάλες είναι οι παρενέργειες των βραχυχρόνιων μισθώσεων παραμένουν.
 

Σύμφωνα με την έρευνα, η πληρότητα στα καταλύματα αρκετών δημοφιλών προορισμών είναι αυξημένη σε σχέση με το 2018 και σε αυτό βοηθά ο θρησκευτικός τουρισμός: ορθόδοξοι από τα Βαλκάνια και τη Ρωσία που θέλουν να περάσουν το Πάσχα στη χώρα μας, αλλά και καθολικοί από χώρες της δυτικής Ευρώπης που δείχνουν προτίμηση στα νησιά Σύρο, Τήνο και Κέρκυρα.

Ο συνδυασμός μάλιστα με την Πρωτομαγιά, επιτρέπει σε αρκετούς τουρίστες να επεκτείνουν την παραμονή τους ή να πάρουν πιο εύκολα την απόφαση για ένα ταξίδι, καθώς θα έχουν περισσότερο χρόνο για να επιστρέψουν στη βάση τους.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο φεστιβάλ χορωδιών στην Πανηπειρωτική. Χοροδιδάσκαλος ο Βαγγέλης Κώτσος

Δίνεται άδεια Πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό Ποντοηρακλείας 1 -3 όπισθεν Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 6974144369