ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Στις 22 και στις 28 Μαΐου 2015 θα γίνουν οι δύο διαγωνισμοί που αφορούν το φετινό πρόγραμμα Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας. Οι δύο Διακηρύξεις αναρτήθηκαν σήμερα στο διαδικτυακό τόπο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ".


 Συγκεκριμένα:

- Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, και ώρα 10:00 θα γίνει στα γραφεία της Π.Ε. Πρέβεζας (Σπηλιάδου 8) ο διαγωνισμός για το έργο της παγιδοθεσίας (τοποθέτησης παγίδων) στις ελαιοκομικές περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δακοκτονίας. Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού είναι 18.722,83 € (με ΦΠΑ). Υπενθυμίζουμε ότι στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία μπορούν να παρέχουν τις σχετικές υπηρεσίες και έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ. Ο Ανάδοχος, εάν δεν είναι ο ίδιος Γεωπόνος ή Τεχνολόγος Φυτικής Παραγωγής, θα πρέπει να προσκομίσει σύμβαση εργασίας με αντίστοιχο πτυχιούχο, για το χρονικό διάστημα από 10/6/2015 έως 1/11/2015.

-Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 θα γίνει στα γραφεία της Π.Ε. Πρέβεζας (Σπηλιάδου 8) ο διαγωνισμός για τον δολωματικό ψεκασμό από εδάφους των ελαιοκομικών περιοχών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δακοκτονίας. Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού είναι 97.354,02 € (με ΦΠΑ). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο του έργου και υποβάλλουν προσφορά για έναν ή περισσότερους από τους 5 τομείς στους οποίους είναι χωρισμένη η Π.Ε. Πρέβεζας.

 Στο φετινό πρόγραμμα Δακοκτονίας συμμετέχουν οι παρακάτω Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες:
Αγ. Γεωργίου, Άνω & Κάτω Ρευματιάς, Άνω Ράχης, Άσσου, Βρυσούλας & Τρίκαστρου, Γαλατά, Δεσποτικών, Εκκλησιών, Θεσπρωτικού, Καμαρίνας, Καναλίου & Καστροσυκιάς, Κοτσανόπουλου, Κρανιάς, Λούρου, Μελιανών, Μιχαλιτσίου, Μυρσίνης & Μεγαδένδρου, Μύτικα, Νέας Σαμψούντας, Νέας Σινώπης & Αρχαγγέλου, Νέας Κερασούντας, Νικολιτσίου, Νικόπολης, Παπαδατών, Πολυστάφυλου, Ριζοβουνίου, Ριζών, Ρωμιάς, Σκιαδά, Σφηνωτού, Φλαμπούρων, Χειμαδιού και Ωρωπού.

e horos logo