ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η Αγλαΐα Νάτσικα συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Άρτας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Στις Περιφερειακές εκλογές θα είναι υποψήφια με την παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο στην Π.Ε. Άρτας..

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει. Και όταν υποχωρήσουν τα νερά, όταν θα μάθουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, όταν θα φανεί το μέγεθος της καταστροφής τότε η χώρα μας θα είναι αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση.

Κρίση που αφορά έναν κρίσιμο κρίκο στην παραγωγική της αλυσίδα με σοβαρούς κινδύνους για τη διατροφικής της επάρκεια. Δεν είναι ένα τοπικό φαινόμενο. Είναι μια εθνική καταστροφή. Υπάρχουν ευθύνες. Και φυσικά είναι πολιτικές.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι συγκεκριμένα:

• Τι έγινε τα τρία ακριβώς χρόνια που μεσολάβησαν από τον καταστροφικό Ιανό;

Που πήγαν τα υπέρογκα κονδύλια για αντιπλημμυρική προστασία που διαφήμιζαν οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η Περιφέρεια Θεσσαλίας;

• Γιατί παρότι οι επιστημονικοί φορείς προειδοποιούσαν εδώ και περισσότερο από μία εβδομάδα για την ένταση του φαινομένου, το αρμόδιο Υπουργείο δεν έκανε την παραμικρή προετοιμασία και καθησύχαζε τον πληθυσμό διαφημίζοντας την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού;

• Γιατί καθυστέρησε ο συντονισμός μεταξύ Πολιτικής Προστασίας και Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα να χαθεί κρίσιμος, πολύτιμος χρόνος τις πρώτες ώρες της τραγωδίας; Είναι δυνατόν ο επιχειρησιακός συντονισμός να πέφτει θύμα των προσωπικών ανταγωνισμών μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης;

Απέναντι στην πασιφανή πλέον κατάρρευση του «επιτελικού κράτους», η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά κρύβεται πίσω από δικαιολογίες γύρω από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα. Μετατρέπει μια υπαρκτή απειλή σε δικαιολογία. Αλλά εκεί βρίσκονται οι πιο σοβαρές ευθύνες της. Γιατί άφησε τη χώρα ανοχύρωτη.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα:

• Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέρριψε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκπόνηση του πορίσματος Γκολντάμερ το 2019, για δημιουργία Εθνικής Αρχής για την Πολιτική Προστασία. Με τον τρόπο αυτό άφησε τη χώρα δίχως έναν ανεξάρτητο επιχειρησιακό και επιστημονικά μηχανισμό με θεσμική συνέχεια και ξεκάθαρους στρατηγικούς στόχους.

• Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι 30/6/2023 αξιοποίησε μόλις το 0,5% των διαθέσιμων κονδυλίων για πολιτική προστασία του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Για το θέμα καταθέσαμε πρόσφατα κοινοβουλευτική ερώτηση, η κυβέρνηση όμως απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας.

• Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετών μέσων ενημέρωσης ανάμεσα στα έργα που απεντάσσονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας λόγω κακού σχεδιασμού και ανωριμότητας υλοποίησης, περιλαμβάνονται και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε τα ερωτήματα είναι πολλά. Ποια έργα απεντάσσονται;

Πώς θα χρηματοδοτηθούν τα αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας; Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους;

Για όλα αυτά τα ερωτήματα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία τη Δευτέρα θα παρέμβει εκ νέου κοινοβουλευτικά

• Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μερίμνησε για την αναθεώρηση των σχεδίων διαχείρισης κινδύνου πλημμύρας ως όφειλε να κάνει έως τις 31.12.2021, σχέδια που για πρώτη φορά κύρωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018.

Η επί διετία μη συμμόρφωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ό,τι αφορά την αντιπλημμυρική προστασία οδήγησε την Κομισιόν να στείλει έγγραφη προειδοποίηση, όπως ανέδειξε πρόσφατα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέτρος Κόκκαλης.

Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα περιθώριο αμφιβολίας.

Η χώρα βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο διαδοχικών καταστροφών με την πολιτεία να περιορίζεται στην καταγραφή τους.

Δεν υπάρχουν διαχρονικές παθογένειες στη διαχείριση τέτοιων κρίσεων; Ναι, προφανώς υπάρχουν. Η επίκλησή τους όμως δεν μπορεί να λειτουργεί ως άλλοθι για τις ευθύνες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που από το 2019 επιδίδεται σε ασκήσεις αυτοθαυμασμού. Ευθύνες οι οποίες είναι τελικά εγκληματικές.

Το «επιτελικό κράτος» όποτε αντιμετωπίζει μια δοκιμασία, καταρρέει.

Η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη δεν μπορεί να δώσει τη μάχη με την κλιματική κρίση, δεν μπορεί να λειτουργήσει στρατηγικά, δεν μπορεί να οργανώσει τις κρατικές υπηρεσίες, δεν μπορεί να επενδύσει σε δημόσια έργα υποδομών.

Η χώρα χρειάζεται ολοκληρωμένο Εθνικό Στρατηγικό. Σχέδιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης.

Η χώρα χρειάζεται ένα Κράτος που θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί δημόσιες πολιτικές.

Η χώρα χρειάζεται μια άλλη πολιτική. Πολιτική που θα οχυρώνει την κοινωνία, θα εμπνέει ασφάλεια στους πολίτες, θα εξασφαλίζει το μέλλον της.

Και αναρωτιέμαι κ. Καχριμάνη, κ. Ψαθά και κ. Στύλιο, αν αυτά τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνέβαιναν στην Ήπειρο και ειδικότερα στην Άρτα, τι αποτελέσματα θα είχαμε; Να σας απαντήσω εγώ : «Τα ίδια ακριβώς»

Αναλάβετε όλοι επιτέλους τις ευθύνες σας. Μην παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων .

Το σύνθημα :

«Εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και σεις μιλάτε για κέρδη και ζημιές» είναι πλέον πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με τα έργα βιτρίνας των Περιφερειαρχών του επιτελικού κράτους της Ν.Δ.

Ήρθε ο καιρός να ψηφίσουμε τους Περιφερειάρχες που μας αξίζουν .

Για να γίνει η Περιφέρεια ανάχωμα στις ολέθριες πολιτικές της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων αγαθών, της υποβάθμισης των δημόσιων δομών και δικτύων, της καταστροφής του φυσικού πλούτου και της φτωχοποίησης των πολιτών.

Για να γίνει η Περιφέρεια θεσμός που θα εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών, την ακεραιότητα της περιουσίας τους, τη διατήρηση των δημόσιων αγαθών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, που είναι οι ουσιαστικοί τροφοδότες της οικονομικής ανάπτυξης και οι προϋποθέσεις της κοινωνικής ευημερίας.

Για να γίνει η Περιφέρεια θεσμός κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για τους αδύναμους και όσους πλήττονται από τις κρίσεις της εποχής.

Να πάψει πλέον η Ήπειρος να είναι η πιο φτωχή Περιφέρεια της Ελλάδας.

Γιατί δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με την κοινωνία χαμηλών προσδοκιών που καλλιεργείται από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό.

Γιατί οι πολίτες και η κοινωνία χρειάζονται έργο πνοής και ουσίας και όχι έργα βιτρίνας.

Γιατί η δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για όλου είναι προϋπόθεση για τη Δημοκρατία.

Γιατί οι πολίτες της περιφέρειας και της επαρχία δεν είναι πολίτες Β΄ Κατηγορίας.

Γιατί χρειάζεται ανάδειξη του ρόλου, των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του θεσμού των Περιφερειών

Γιατί είναι απαραίτητη ανάγκη η ενεργή συμμετοχή των πολιτών αλλά και των επιστημονικών / επαγγελματικών φορέων για τη λήψη αποφάσεων πολιτικής κατεύθυνσης και στρατηγικής ανάπτυξης της Ηπείρου

Γιατί είναι απαραίτητη η δυνατότητα ένταξης στη αγροτική παραγωγή νέων επιστημονικών και τεχνολογικών δεδομένων και εργαλείων

Γιατί χρειάζεται σχεδιασμός των αστικών περιοχών της Ηπείρου με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων

Γιατί θέλουμε την βελτίωση της προσβασιμότητα των κατοίκων της υπαίθρου στις υπηρεσίες και στα αγαθά των πόλεων

-          Γιατί επιβάλλεται ο σχεδιασμός της τουριστική ανάπτυξης της περιοχής και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς με σεβασμό στο περιβάλλον και στον υπάρχοντα τρόπο ζωής

-          Γιατί τα όνειρα και οι προσδοκίες των νέων ανθρώπων δεν μπορούν να βαλτώνουν μέσα σε ψεύτικες υποσχέσεις και ευχολόγια.

Γιατί επιβάλλεται ο Νομός Άρτας να έχει τα κονδύλια που του αναλογούν για να βγει από την αφάνεια.

Γιατί ο Νομός μας με τη βοήθεια της Περιφέρεια μπορεί να γίνει πρότυπο αγροτουρισμού, εναλλακτικού τουρισμού, κτηνοτροφικών και αγροτικών μονάδων.

Μαζί αλλάζουμε και βάζουμε τα θεμέλια για μια δίκαιη Περιφέρεια Ηπείρου.

Μαζί θα κάνουμε την Περιφέρεια Ηπείρου πιο ανθεκτική στις πιέσεις και τις κρίσεις.

Θα κάνουμε την Περιφέρεια Ηπείρου ανθρώπινη και τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες να την εμπιστεύονται και να την εκτιμήσουν.

Για τους παραπάνω λόγους δηλώνω παρούσα σ αυτόν τον αγώνα, με «Το Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο.

Ζητάω να με εμπιστευτείτε και να μου δώσετε τη ψήφο σας, για να οικοδομήσουμε μαζί την επόμενη μέρα, στον Νομό Άρτας και στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Βιογραφικό :

Η Αγλαΐα Νάτσικα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Άρτα.

Από το κλείσιμο του ιστορικού βιβλιοπωλείου του πατέρα της -Λάμπρου Νάτσικα- και μετά, εργάζεται ως καθηγήτρια μουσικής στην εκπαίδευση. Είναι καθηγήτρια Ανωτάτων Θεωρητικών και Διπλωματούχος Πιανίστρια.

Από τα μαθητικά της χρόνια συμμετέχει ενεργά σε πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και φόρουμ.

Ενεργή στην κομματική ζωή, ξεκινώντας από μέλος της νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, σήμερα συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΑΡΤΑΣ και μέλος της Κ.Ε.

Ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα το 2009, ενώ, συμμετείχε ανελλιπώς από το 2006 στις αυτοδιοικητικές προσπάθειες του χώρου. Το 2006 και το 2010 ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη Δημοτική Αλλαγή, με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη, το 2014 με την παράταξη Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή, με επικεφαλής τη Λίτσα Κιτσαντά και το 2019 με την παράταξη Δημοτική Αναγέννηση, με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Χουλιάρα, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας κι έχουν έναν οκτάχρονο γιο, τον Άλκη.

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza

 

Στην Άρτα «ταξιδεύει» η παράδοση του Πωγωνίου μετά από πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» για παρουσίαση της Πωγωνίσιας Φορεσιάς.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου και τον Πολιτιστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8:30μ.μ., στην Πνευματική Στέγη του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Φιλόλογο κ. Βλάχου – Νόνη Λευκή για την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες της Πωγωνίσια Φορεσιάς, θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πωγωνίου κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης κ. Νικόλαος Μπανταλούκας και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Δελβινακίου κ. Μιχάλης Μάγκος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση του τμήματος γυναικών.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς και μουσική από το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Λιόντου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:  "Κτηνοτρόφε, Κτηνοτρόφισσα,
Μετά το ΠΑΣΧΑ με τα  καλάθια “καπαμά” της κυβέρνησης ήρθαν και οι γαλακτοβιομηχανίες για να μειώσουν την τιμή του γάλακτος!!
Έτσι η «ΔΩΔΩΝΗ» μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σ΄αυτή και τον κουρνιαχτό των εγκαινίων και των πανηγυρισμών για την επέκταση της βιομηχανίας,
για το ρεκόρ εξαγωγών φέτας, για τα νέα προϊόντα μας έστειλε την «λυπητερή». Στα τιμολόγια που πήραμε είδαμε να μειώνεται αναδρομικά (από τον Μάρτη) η
τιμή του γάλακτος στους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους που παράγουν μέχρι και 60 τόνους κατά τρία λεπτά!! Δεν θα σταματήσουν εδώ ετοιμάζουν και νέα
μείωση!! Η μείωση της τιμής θα προσθέσει νέες δυσκολίες ιδιαίτερα στους κτηνοτρόφους που είναι ήδη χρεωμένοι στις τράπεζες και δεν τα φέρνουν
βόλτα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την παραγωγή. Ήδη ένας στους δέκα κτηνοτρόφους έχει εγκαταλείψει την παραγωγή σύμφωνα και με τα
τελευταία στοιχεία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Με τον τρόπο αυτό προωθείται ο μόνιμος στόχος της ΚΑΠ της ΕΕ που είναι η συγκέντρωση της παραγωγής σε όλο και πιο λίγα χέρια και γι΄ αυτό κάθε
αναθεώρησή της είναι και χειρότερη από την προηγούμενη όπως και η τωρινή που ξεκίνησε αρχές του 2023.
Την ίδια στιγμή οι εξαγωγές της φέτας έφτασαν τα 605 εκατομμύρια ευρώ το 2022 έναντι 388 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 και δείχνουν ότι η διαχρονική πολιτική της
εξωστρέφειας των προϊόντων «Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης» έχει να κάνει αποκλειστικά με τα κέρδη των γαλακτοβιομηχανιών και την βελτίωση της
θέσης τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
Παράλληλα η κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα μας για κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα επικαλούμενη το πλαίσιο της «ελεύθερης
αγοράς» την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να προσφέρει «κατώτατα εγγυημένα κέρδη» στους εργολάβους που εκμεταλλεύονται τις Εθνικές οδούς και τα διόδια, στις
εταιρείες διαχείρισης των απορριμμάτων, στους βιομηχάνους που ασχολούνται με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας όπως τα φωτοβολταϊκά που έχουν εγγυημένη
τιμή.
Στην ανάπτυξη αυτή που κίνητρο έχει τα κέρδη των γαλακτοβιομηχανιών και όχι τις διατροφικές ανάγκες του λαού οι δικές μας ανάγκες και οι κόποι
μας δεν χωράνε.
Είναι καιρός να πούμε φτάνει πια. Μέσα από το σύλλογό μας και δυναμώνοντάς τον, φτιάχνοντας καινούργιους όπου δεν υπάρχουν να κάνουμε πράξη το σύνθημα των
αγώνων μας «ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ» γιατί δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από καμία κυβέρνηση που οδηγό έχει
την ΚΑΠ της ΕΕ.
 
Μέσα από την πείρα που συγκεντρώσαμε βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μόνο όταν εμπιστευτήκαμε τη δύναμή μας και προχωρήσαμε σε αγώνες τοπικά, περιφερειακά
και πανελλαδικά σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και έχοντας τη στήριξη του υπόλοιπου λαού που και αυτός υποφέρει, καταφέραμε να
αποσπάσουμε μικρές και οι μεγάλες ανάσες όπως το αφορολόγητο, τις ενισχύσεις- ψίχουλα για την κάλυψη της αύξησης των ζωοτροφών κλπ.
Το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε πλατιά ενημέρωση όλων των κτηνοτρόφων για να αποφασίσουμε την παραπέρα δράση μας, για
να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και να απαιτήσουμε:
- Καμία μείωση στην τιμή του γάλακτος.
- Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος.
- Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων και του ΦΠΑ στις ζωοτροφές, στα αγροεφόδια και σε βασικά είδη για την ικανοποίηση αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
- Κατώτατες εγγυημένες τιμές στο γάλα και το κρέας που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.
- Επιδότηση στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές. Ενίσχυση για κάθε ζώο.
-Άμεση πληρωμή των κτηνοτροφικών - αγροτικών προϊόντων με την παράδοση.
- Όχι στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος που απορρέουν από την ΚΑΠ και τις υπογραφές των ελληνικών κυβερνήσεων στο πλαίσιο των συμφωνιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
- Σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.
- Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το φυτικό - ζωικό κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους στο 100%.
- Να απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα των επιχειρηματικών ομίλων σε βοσκήσιμες εκτάσεις, δάση, δασικές εκτάσεις. Να μην υπάρξει αλλαγή του χαρακτήρα και χρήσης γης προς όφελος του κεφαλαίου.
- Όχι στις εξορύξεις υδρογονανθράκων που καταστρέφουν το περιβάλλον και κλέβουν τον πλούτο του λαού.
 
ΖΙΤΣΑ Μάιος 2023"

Κοντά στους Ηπειρώτες-εκθέτες στην διεθνή έκθεση Hermes Expo, η οποία έλαβε χώρα στο Old Bridge, Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, βρέθηκε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Ο κ. Δήμου είχε την ευκαιρία σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Ηπειρώτες-εκθέτες να διαπιστώσει και από κοντά το υψηλό επίπεδο παρουσίασης των προϊόντων. Επιπλέον, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου και του επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από το οποίο έλαβε και αναμνηστική πλακέτα.

Τον χαιρετισμό του στην έναρξη της έκθεσης, ο κ. Δήμου συνεχάρη τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Έκθεσης κ. Κοτρότσιο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της Ελλάδος και των επιχειρήσεων στην αγορά των ΗΠΑ. Τόνισε δε, ότι το ΠΣΗΕ παραμένει αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και εν γενεί της επιχειρηματικής κοινότητας για την αποτελεσματική προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

 
lllll.png

 

Η MarBella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με τρία ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarΒella Corfu και το MarΒella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στην Κέρκυρα, και το MarΒella Elix, στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας.

Το MarBella Elix αναζητά επαγγελματία για τη θέση του Φύλακα

Αρμοδιότητες:

 • Υπεύθυνος στην διατήρηση της ασφάλειας του ξενοδοχείου

Προσόντα:

 • Προηγούμενη ανάλογη εμπειρία σε ξενοδοχείο 4* ή 5* θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
 • Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας
 • Επιθυμητή η γνώση Αγγλικής γλώσσας
 • Εξωστρεφής και ευχάριστη προσωπικότητα
 • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικό πνεύμα
 • Επαγγελματική συμπεριφορά

Παροχές:

 • Δυναμικό και εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον
 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
 • Εποχιακή απασχόληση
 • Διαμονή και διατροφή

 

Κάνε την αίτησή σου εδώ και γίνε μέλος της MarBella Collection!

Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

HR DEPARTMENT -MARBELLA COLLECTION

T +30 26610 71126

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.